ENGINE POWER

Moto2 : Ο Pedro Acosta σπάει ρεκόρ γύρου πριν από το Q2

Moto2 : Ο Ισπανός  Pedro Acosta κυριάρχησε στο P3 για να φτάσει στην κορυφή στην πίστα της KTM με ρεκόρ γύρων κατά 0,527 δευτερόλεπτα με 1:33.523
Moto2 : Ο Pedro Acosta σπάει ρεκόρ γύρου πριν από το Q2

Moto2 GP Αυστρίας : Η δράση του Σαββάτου στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich  ξεκίνησε με απόλυτη κυριαρχία από τον  ηγέτη του Πρωταθλήματος Moto2, καθώς ο Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) δεν άφησε κανένα βήμα πάνω σε μια εργασία κατεδάφισης που τον είδε να εκμηδενίζει το ρεκόρ γύρων κατά 0,527 δευτερόλεπτα με 1:33.523 . Ο Somkiat Chantra (IDEMISTU Honda Team Asia) έπεσε επίσης κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ για να πάρει πίσω το P2 0.297s, με τον συμπαίκτη του Ai Ogura να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Albert Arenas (Red Bull KTM Ajo) απολαμβάνει επίσης τη ζωή στην πίστα της KTM καθώς πήρε το P4 στους συνδυασμένους χρονισμούς μπροστά από τον Celestino Vietti (Fantic Racing). Ο Jake Dixon (Autosolar GASGAS Aspar Team) τερμάτισε λίγο έξω από την πρώτη πεντάδα στο P6 μπροστά από τον Filip Salac (QJMotor Gresini  Moto2 ™). Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Tony Arbolino (Elf MarcVDS Racing Team) κατέκτησε μια θέση στο Q2, αλλά θα αναζητήσει μεγάλες βελτιώσεις από το P8 μπροστά από τον Aron Canet (Pons Wegwow Los40) και τον Manuel Gonzalez (Correos Pregpago Yamaha VR46 Master Camp) που ολοκλήρωσαν την πρώτη 10άδα.

Οι τελευταίες θέσεις αυτόματης Q2 πήγαν στους Zonta van den Goorberg (Fietn Olie GP), Fermin Aldeguer (CAG SpeedUp), Sam Lowes (Elf MarcVDS Racing Team) και Alonso Lopez (CAG SpeedUp). 

1 PEDRO ACOSTA (RED BULL KTM AJO +0,293 ΔΕΥΤ
2 Somkiat Chantra (IDEMISTU Honda Team Asia) +0,572 δευτ
3 Ai Ogura (IDEMISTU Honda Team Asia) +0,650
4 Albert Arenas (Red Bull KTM Ajo) +0,651
5 Celestino Vietti (Fantic Racing) +0,693
6 Jake Dixon (Autosolar GASGAS Aspar Team) +0,785
7 Filip Salac (QJMotor Gresini Moto2 ™) +0,886
8 Tony Arbolino (Elf MarcVDS Racing Team) +0,903
9 Aron Canet (Pons Wegwow Los40) +0,971
10 Manuel Gonzalez (Correos Pregpago Yamaha VR46 Master Camp) +1.026

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Moto2 : Ο Pedro Acosta σπάει ρεκόρ γύρου πριν από το Q2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!