ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τέλος η αγωνία – Δικός του ο Έσε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε.
Ολυμπιακός: Τέλος η αγωνία – Δικός του ο Έσε

Ο επιμένων νικά! Έτσι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξεπέρασε τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν και έκανε δικό του τον Σαντιάγκο Έσε.

Είχαν ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» από ένα μηχανάκι στο κέντρο. Έναν παίκτη που με τα τρεξίματά του και τον δυναμισμό του, θα προσθέσει περισσότερη ενέργεια στη μεσαία γραμμή και επιπλέον λύσεις. Η χρονιά, άλλωστε, θα είναι μεγάλη και η συμμετοχή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει κλειδώσει μετά την πρόκριση επί της Γκενκ.

Γι’ αυτό ακριβώς αποκτήθηκε ο Αργεντινός. Ο 21χρονος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με άλλη ομάδα. Από την Ουρακάν ξεκίνησε την καριέρα του και εκεί έπαιζε έως τώρα χωρίς να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του ενημερώνοντας μάλιστα και για κάποια στατιστικά στοιχεία. Χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πως «πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 16 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Το 2020-2021 έκανε γεμάτη χρονιά, με απολογισμό 32 παιχνίδια, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής U23 σε ηλικία 19 ετών, σε διεθνές φιλικό απέναντι στην Ιαπωνία.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε επτά γκολ σε 37 παιχνίδια. Συνολικά με τη φανέλα της Ουρακάν έχει κάνει 122 συμμετοχές, έχει σημειώσει εννέα γκολ και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ».

ME TO FREE PASS* ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 2 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ολυμπιακός: Οι πρώτες δηλώσεις του Έσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τέλος η αγωνία – Δικός του ο Έσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.