ΑΕΚ

ΑEK: Αυτά τα χρήματα πήρε από την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα χρήματα που εξασφάλισε η ΑΕΚ μετά την επική πρόκρισή της στα playoffs του Champions League κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
ΑEK: Αυτά τα χρήματα πήρε από την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

To Champions League δεν είναι μόνο πρεστίζ. Είναι και λεφτά. Πολλά λεφτά. Η ΑΕΚ μπήκε στην μάχη των προκριματικών, απέκλεισε με επικό τρόπο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και απέχει ένα βήμα από το… σεντόνι.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας πλέον την Αντβέρπ, ενώ στη χειρότερη περίπτωση θα βρίσκονται στους ομίλους του Europa League.

Σε περίπτωση λοιπόν που η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καταφέρει να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους, τότε αναμένεται να βάλει στα ταμεία της συνολικά πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Αντίθετα, αν οι νταμπλούχοι Ελλάδας φτάσουν στην… πηγή και δεν πιουν νερό γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τους Βέλγους, τότε τα έσοδα ξεπερνούν τα 8,5 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα που μπορεί να πάρει η ΑΕΚ

    • Συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: 15.640.000
    • Αποκλεισμός στα play off του Champions League και είσοδος στους ομίλους του Europa League: 8.630.000

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑEK: Αυτά τα χρήματα πήρε από την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.