ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχιλλέας Μπέος: Απίστευτο αυτό που κατάφερε με τον Βόλο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που κάνει ο Αχιλλέας Μπέος με τον Βόλο αυτό το καλοκαίρι.
Αχιλλέας Μπέος: Απίστευτο αυτό που κατάφερε με τον Βόλο

Μπορείς να του προσάψεις πολλά, αλλά παίζει το ποδόσφαιρο στα δάχτυλα ο Αχιλλέας Μπέος. Ικανός όχι μόνο στο να βρίσκει λαβράκια, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις.

Ξέρει να ελίσσεται όσο ουδείς. Τόσα χρόνια, άλλωστε, έχει πηδήξει πολλάκις από τη μία βάρκα στην άλλη. Φέτος το τερματίζει.

Ίσως δεν έχει ξαναγίνει μέσα στο ίδιο καλοκαίρι να ψωνίζει κάποιος και από τους τρεις του άλλοτε ΠΟΚ. Χρονικά πρώτος έκλεισε ο Φώτης Κίτσος. Με τη μεταγραφή του σφραγίστηκε πως άλλαξαν οι συσχετισμοί.

Βόλος και Ολυμπιακός είχαν κάκιστες σχέσεις μόνο που αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Κάπως έτσι ανηφόρισε στη Μαγνησία ο 20χρονος αριστερός μπακ. Οι Θεσσαλοί, μάλιστα, παρακολουθούν τις εξελίξεις μήπως τσιμπήσουν στην πορεία και άλλον από τον Πειραιά.

Στη συνέχεια ήταν ο Παναθηναϊκός εκείνος που έδωσε δανεικό στους Βολιώτες τον Αλεξί Τρουιγέ. Ο Γάλλος, που πέρυσι δεν βοήθησε γιατί έπαθε ρήξη χιαστών, πήγε στους «κυανέρυθρους» για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει τα πατήματά του.

Την τριπλέτα κλείνει ο Θεοδόσης Μαχαίρας. ΑΕΚ και Βόλος συμφώνησαν και ο πρώτος θα παραχωρηθεί δανεικός. Έτσι ο Αχιλλέας Μπέος σε διάστημα δύο μηνών ψώνισε απ’ όλους τους μεγάλους δείχνοντας μία εντυπωσιακή δεξιότητα να ακροβατεί ανάμεσα σε εχθρικά στρατόπεδα.

Κι επειδή παλεύει μία υπόθεση και από τον ΠΑΟΚ, αν το καταφέρει και αυτό, θα έχει κάνει το απόλυτο. Όχι ότι υπάρχει αμφισβήτηση για τις σχέσεις του με τους «ασπρόμαυρους». Από εκεί και εάν έχει πάρει παίκτες τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχιλλέας Μπέος: Απίστευτο αυτό που κατάφερε με τον Βόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.