ΠΑΟΚ

Αυτό περιμένει ο Λουτσέσκου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς – Οι δύο που κρίνουν τα πάντα

Τα δύο πρόσωπα που κρίνουν τα πάντα για τον Λουτσέσκου ενόψει της μάχης του ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο
Αυτό περιμένει ο Λουτσέσκου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς – Οι δύο που κρίνουν τα πάντα

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για την έναρξη των αγώνων κόντρα στη Χαρτς για τα play off του Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του.

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη (24/8) στο Εδιμβούργο, ο δικέφαλος του βορρά θέλει να θέσει τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αυτό περιμένει ο Λουτσέσκου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς

Οι αναμετρήσεις κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ, άφησαν στον ΠΑΟΚ ορισμένα προβλήματα τραυματισμών που παρότι δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα, αποτελούν ένα έξτρα πονοκέφαλο για τον Λουτσέσκου.

Αυτό που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι δύο επιστροφές που αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο για τις τελικές του επιλογές ενάντια στη Χαρτς.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Χάρη Τσιγγάρα και Αλί Σαμάτα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ απέναντι στους Σκωτσέζους παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες στα πλευρά του.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν να δούνε και τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαμάτα, ο οποίος τους τρόμαξε όλους με τον τρόπο που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόβλημα του Τανζανού μένει να αποδειχθεί αν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός από τον πρώτο αγώνα με τη Χαρτς, με τον Μπράντον Τόμας να είναι σε αυτή την περίπτωση το φαβορί για να αγωνιστεί.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό περιμένει ο Λουτσέσκου για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς – Οι δύο που κρίνουν τα πάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.