ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Η κόκκινη που «φάνηκε από την εξέδρα» στο «Καραϊσκάκης»!

Τι ειπώθηκε στο ημίχρονο του Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός για την κόκκινη κάρτα του Παπαδόπουλου!
Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Η κόκκινη που «φάνηκε από την εξέδρα» στο «Καραϊσκάκης»!

Μία δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανσερραϊκό με 2-0, κάνοντας μία μέτρια πρεμιέρα στη Super League 1.

Αυτό που συζητήθηκε αρκετά πάντως ήταν η κόκκινη κάρτα που  δέχτηκε μόλις στο 2′ ο Παπαδόπουλος στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Σίγουρα αυτό επηρέασε τη φιλοξενούμενη ομάδα και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, αν και έχασε ευκαιρία να προηγηθεί.

Από κει και πέρα, η συγκεκριμένη φάση αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και με τον παρατηρητή διαιτησίας Γιώργο Σταθόπουλο, στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αχαιός τον ρώτησε τι ακριβώς έγινε στη φάση, ο ρέφερι του είπε ότι δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για το αν ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα.

«Γιάννη, φάνηκε και από την εξέδρα ότι ήταν προφανή ευκαιρία για γκολ». Για το χέρι του Μαντί Καμαρά ο διεθνής ρέφερι είπε στον παρατηρητή ότι την έχασε την φάση και δεν είδε που βρήκε η μπάλα.

Μάλιστα για τη διαιτησία του, δε μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Ηλίας Σπάθας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Η κόκκινη που «φάνηκε από την εξέδρα» στο «Καραϊσκάκης»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!