ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει αριστερό μπακ τον Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ και όχι τον Ορτέγκα;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ποιος είναι ο Ρίτσαντς; Θα έρθει ο Ορτέγκα τελικά και ποιος θα είναι ο ρόλος του; Οι απαντήσεις εντός
Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει αριστερό μπακ τον Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ και όχι τον Ορτέγκα;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κεφάλαιο αριστερό μπακ για τους Πειραιώτες. Περιμένουν τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, αλλά θα έρθει κι άλλος ένας.

Κι αυτός ο ένας υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς; «Ποιος ειν’τούτος», θα αναρωτηθείτε.

Καθίστε αναπαυτικά, αν είστε φίλος του Ολυμπιακού, πάρτε κι ένα υπογλώσσιο και διαβάστε με προσοχή τις επόμενες γραμμές.

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος το 2021 κέρδισε με το σπαθί του μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου!

Έμεινε στο ρόστερ των Βαυαρών για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2022 πωλήθηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί, έχοντας περάσει από το σχολείο των εγκαταστάσεων της Μπάγερν, άπαντες πίστευαν ότι θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων με την Φόρεστ.

Διαβάστε και το προφίλ του στο Transfermarkt για καλύτερη εικόνα.

Ωστόσο, ήρθαν οι τραυματισμοί. Πολλοί τραυματισμοί και όχι απλοί, αλλά σύνθετοι. Θυμάστε προφανώς το κάζο με τον Κένεντι που κόπηκε στα ιατρικά.

Αν ο Ρίτσαρντς έρθει, τότε πρόκειται για μια περίπτωση που θα χρειαστεί όχι έναν, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά μπορεί και τέσσερις μήνες για να ρολάρει και να είναι άπαντες σίγουροι ότι θα παίξει.

Μέχρι τότε λοιπόν ποιος θα είναι ο εφεδρικός αριστερός μπακ;

Παράλληλα υπάρχει διάθεση για πώληση Σισέ, αλλά με τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες, οι Πειραιώτες ούτε καν που συζητάνε.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Βασικός ο Ορτέγκα, ανάσες ο Ρίτσαρντς – Και ο Ραμόν;

Έχουμε και λέμε. Ο Φρανσίσκο Ορτέγα έρχεται με γεμάτη σεζόν και είναι σε φουλ ρυθμούς. Παίζει… χθες, αν τον βάλει ο Μαρτίνεθ.

Ναι, αλλά για καθίστε μισό λεπτό. Για πόσο θα παίζει φουλ στα κόκκινα. Έχει ήδη 60 ματς φέτος και πάει για άλλα τόσα. Κάποια στιγμή θα σκάσει.

Επομένως, η λογική της φημολογίας Ρίτσαρντς ποια είναι; Μα φυσικά, βασικός ο Ορτέγκα μέχρι να αρχίσει να κλατάρει κι εκεί εμφανίζεται ο Άγγλος.

Και ο Ραμόν; Είτε θα είναι η τρίτη λύση, είτε θα είναι δανεικός σε κάποιο κλαμπ.

Πάντως, η ιεραρχία στα μπακ, από τη στιγμή που έρθει ο 25χρονος μπακ της Φόρεστ, είναι η άνωθεν.

Και μετά, θα έχουμε και αλχημείες στον άξονα όπως με Καρβάλιο και Φορτούνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει αριστερό μπακ τον Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ και όχι τον Ορτέγκα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.