ΑΕΚ

Ξεκάθαρος ο Ματίας Αλμέιδα: «Ήταν κοντά σε Αραούχο η ΑΕΚ, δεν θα έρθει τελικά»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το θέμα του κεντρικού αμυντικού σε κανάλι του Μεξικού.
Ξεκάθαρος ο Ματίας Αλμέιδα: «Ήταν κοντά σε Αραούχο η ΑΕΚ, δεν θα έρθει τελικά»

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ για τα πλέι-οφ του Champions League, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε ένα κανάλι του Μεξικού.

Ο Αργεντινός τεχνικός, τίμησε τους δημοσιογράφους του καναλιού, που φυσικά τον θυμούνται πολύ καλά από το πέρασμα που είχε στην Τσίβας.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν και οι δύο Μεξικανοί που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της και να Μέσα της χώρας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ματίας Αλμέιδα λοιπόν, ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, τονίζοντας ότι η Ένωση βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση αμυντικού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέστορ Αραούχο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, δεν μπόρεσε να προχωρήσει η μεταγραφή λόγω της Αμέρικα, η οποία δεν τον έδινε τόσο απλά.

Την είδηση μετάφερε το «Claro Sports», στο οποίο μάλιστα τόνισε ότι η ομάδα του πλέον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μεξικανού μπακ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκάθαρος ο Ματίας Αλμέιδα: «Ήταν κοντά σε Αραούχο η ΑΕΚ, δεν θα έρθει τελικά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.