ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Μπάτσι, άλλαξε ο Λουτσέσκου

Ξεκάθαρη η αλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη φυγή του Κριστιάνο Μπάτσι!
ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Μπάτσι, άλλαξε ο Λουτσέσκου

Κόσμος κι κοσμάκης το παραδέχεται. Άλλος άνθρωπος είναι τελευταία ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πιο ήρεμος και πράος στις αντιδράσεις του, πιο ευγενικός με διαιτητές και αντιπάλους και πιο γρήγορος στα αντανακλαστικά τους και σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του στο παιχνίδι.

Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις τείνουν να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Ο Κριστιάνο Μπάτσι ήταν το δεξί του χέρι, ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόταν σκέψεις και όχι μόνο, αλλά ήταν και αυτός που τον… μπρίζωνε και έφερνε εντάσεις στον πάγκο του της ομάδα της Super League 1.

Μπορεί πριν από το ξεκίνημα της σεζόν η αποχώρηση του Ιταλού κόουτς από το πλευρό του Λουτσέσκου να έμοιαζε σαν ένα πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό, στην πράξη πάντως αποδεικνύεται πως ο κόουτς του ΠΑΟΚ είναι πιο ήρεμος και με περισσότερο καθαρό μυαλό την ώρα που κοουτσάρει ένα παιχνίδι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί. Διότι, μέχρι τώρα έχουν πάει και όλα όπως θα ήθελε ο Λουτσέσκου…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Μπάτσι, άλλαξε ο Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.