ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαυροπάνος: Η μεταγραφή-ρεκόρ και ο παίκτης που διώχνει

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι το νέο πρόσωπο στη Γουέστ Χαμ και η μεταγραφή του ίσως προκαλέσει ανακατατάξεις.
Μαυροπάνος: Η μεταγραφή-ρεκόρ και ο παίκτης που διώχνει

Παίκτης της Γουέστ Χαμ και με τη βούλα είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος. Η μεταγραφή του πέρασε από αρκετά κύματα, αλλά ολοκληρώθηκε.

Ακόμη και θέμα ιατρικών εξετάσεων τέθηκε από κάποιους. Έγιναν αρκετοί κύκλοι διαπραγματεύσεων μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Το θέμα, όμως, είναι πως ο Μαυροπάνος γύρισε στην Premier League. Το συνολικό κόστος του deal σε βάθος χρόνου ίσως φτάσει τα 25.000.000 ευρώ εφόσον επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Μεταγραφή-ρεκόρ η συγκεκριμένη, αφού μπήκε στο top-3 για τα ελληνικά δεδομένα. Λίγο πιο πάνω είχε πάει του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα στη Μαρσέιγ (27.500.000 ευρώ), ενώ ακριβότερη όλων παραμένει εκείνη του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι με 36.000.000 ευρώ.

Η έλευση του Dinos στο Λονδίνο ίσως προκαλέσει και μία αποχώρηση. Η Γουέστ Χαμ τον απέκτησε γιατί αναζητούσε ούτως ή άλλως κεντρικό αμυντικό, αλλά ίσως έτσι να είναι και πιο διαλλακτική στην πώληση του Τίλο Κέρερ. Ο πρώην στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί δίνουν τον Μπέντζαμιν Παβάρ στην Ίντερ και έχουν βγει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Ο Κέρερ αποτελεί τη μία επιλογή και η δεύτερη είναι ο Λούκας Κλόστερμαν, ο οποίος παίζει στη Λειψία. Ενδεχομένως αυτή να είναι και πιο δύσκολη λύση δεδομένου ότι οι «ταύροι αποτελούν ανταγωνιστής της Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαυροπάνος: Η μεταγραφή-ρεκόρ και ο παίκτης που διώχνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.