ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking: «Στάσιμη» η Ελλάδα μετά τα ματς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού – Οι ελπίδες σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ελλάδας στο UEFA Ranking μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.
UEFA Ranking: «Στάσιμη» η Ελλάδα μετά τα ματς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού – Οι ελπίδες σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Στάσιμη στους 22.325 βαθμούς έμεινε η Ελλάδα στο UEFA Ranking, μετά τις ήττες της ΑΕΚ με 1-0 από την Αντβέρπ και του Παναθηναϊκού με 1-2 από τη Μπράγκα.

Βεβαίως μιλάμε για σκορ που ανατρέπονται στον επαναληπτικό από αμφότερες τις ελληνικές ομάδες, ενώ το θετικό είναι οτι και οι δύο έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη (24/8) στη μάχη μπαίνουν και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας ο μεν πρώτος την Τσουκαρίτσκι (στο Καραϊσκάκη) για τα πλέι οφ του Europa League και ο δεύτερος την Χαρτς (εκτός έδρας) για τα πλέι οφ του Europa Conference League αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Δημάτος, σύμβουλος media της UEFA, εξήγησε πώς η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει από φέτος στην 15η θέση. 

UEFA Ranking: Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ελλάδας μετά τα ματς της Τετάρτης (23/8)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking: «Στάσιμη» η Ελλάδα μετά τα ματς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού – Οι ελπίδες σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.