ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται απόψε για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Την πρεμιέρα του στη Super League θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο Αγρίνιο στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα του Αγρινίου έχασε την πρώτη αγωνιστική μετά την αναβολή του ματς της με την ΑΕΚ λόγω των ευρωπαικών υποχρεώσεων της δεύτερης και έχει μείνει στο 0 μετά την πρώτη της αγωνιστική.

Τους πρώτους της πόντους θα κυνηγήσει λοιπόν σήμερα παρότι ο προβληματισμός είναι μεγάλος στην ομάδα η οποία φαίνεται να έχει επιστρέψει σε μια αποτυχημένη συνταγή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη κατάφερε να κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική την Κηφισιά με 3-0 ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα στις 12/8 όπου ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-2.

Ο αγώνας Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Cosmote Sport 2HD στις 21:00.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.