ΑΡΗΣ

Αποκλειστικό: Κατά 99% στην Σέλτικ ο Πάλμα – Φέρνει κι άλλον εξτρέμ ο Καρυπίδης!

Προβάδισμα η Σέλτικ μετά την ρελάνς, για τον Λουίς Πάλμα. Και δεύτερο εξτρέμ μετά τον Ρώσο Σουλεϊμάνοφ, ετοιμάζεται να κλείσει ο Καρυπίδης!
Αποκλειστικό: Κατά 99% στην Σέλτικ ο Πάλμα – Φέρνει κι άλλον εξτρέμ ο Καρυπίδης!

Ο Πάλμα οδεύει προς Σέλτικ μετά την νέα προσφορά που κατέθεσαν οι Κέλτες.  Σουλεϊμάνοφ και έναν ακόμα εξτρέμ, θα αποκτήσει ο Άρης!

Στις 22/8 το Sportime αποκάλυψε ότι για τον Πάλμα υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει!

Το deal ήταν έτοιμο να κλείσει παρά την πρώτη «σφήνα» της Σέλτικ, η οποία προσέφερε αρχικά 4 εκ. στον Άρη για να τον κάνει δικό της.

Πρόταση που αρχικά απορρίφθηκε, αλλά όπως αποκάλυψε το Sportime το πρωί της Παρασκευής (25/8) οι Κέλτες επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία δεν ματσάρισε εκείνη των Αράβων, αλλά το γεγονός οτι ο Πάλμα έχει ως προτεραιότητα να παίξει στην Ευρώπη, παρά τα 5,5 εκ. που του προσφέρουν οι Άραβες, όλα δείχνουν οτι ο Άρης θα την αποδεχθεί και ο επιθετικός από την Ονδούρα θα μετακομίσει άμεσα στην Σκωτία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μεταγραφή που εφόσον δεν προκύψει νεα ανατροπή και ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει ρεκόρ εισπρακτικά για την ΠΑΕ Άρης, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 3,5 εκ. ευρώ που μπήκαν στα ταμεία από την πώληση του Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Η πρόταση της Σέλτικ έφτασε στα πέντε εκ. ευρώ, ποσό που είχε ζητήσει εξ αρχής ο Καρυπίδης για τον Πάλμα, ο οποίος όλα δείχνουν οτι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (27/8) στη Λαμία για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, o Άρης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σαπί Σουλεϊμάνοφ της Κράσνονταρ. Ο Ρώσος εξτρέμ διευθετεί κάποια γραφειοκρατικά θέματα που έχουν να κάνουν με την βίζα του και έρχεται άμεσα Θεσσαλονίκη!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την διαφαινόμενη πώληση Πάλμα, έχει αποφασίσει να φέρει κι άλλο εξτρέμ! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάρκος Πάουλο που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αγωνίζεται στην Σάο Πάολο, δεν είναι η μοναδική περίπτωση με την οποία ασχολείται το αφεντικό του Άρη.

Στη λίστα υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Αμερικής, τον οποίο ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει καταρχήν ως δανεικό, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που ξεπερνάει τα 2 εκ. ευρώ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Κατά 99% στην Σέλτικ ο Πάλμα – Φέρνει κι άλλον εξτρέμ ο Καρυπίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!