ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φευγάτος ο Καμαρά – Αγνώριστος Λιβάι Γκαρσία – Τι παίζει με Ζίβκοβιτς!

Πολλές αποκαλύψεις φέρνουν τα Παρασκήνια του Sportime του Σαββάτου, που έχουν την τιμητική τους οι Μαντί Καμαρά, Λιβάι Γκαρσία και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Φευγάτος ο Καμαρά – Αγνώριστος Λιβάι Γκαρσία – Τι παίζει με Ζίβκοβιτς!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime είναι εδώ για να σας αποκαλύψουν τι γίνεται πίσω από την… κουρτίνα και οι Μαντί Καμαρά, Λιβάι Γκαρσία και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Αρχικά ο Ολυμπιακός είδε τον Μαντί Καμαρά να επιστρέφει από το δανεισμό του στη Ρόμα, ένα χρόνο πριν το συμβόλαιο του τελειώσει.

Τα πράγματα εξ’αρχής δεν ήταν καλά, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει βρει το… κουμπί του και γι’ αυτό παίζει και βασικός.

Ωστόσο αν και οι καλές τους εμφανίσεις είναι συνεχόμενες, ο ίδιος έχει συγκεκριμένο πράγματα στο μυαλό του και αυτό δεν αλλάζει.

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ έχει το «πρόβλημα» Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αντβέρπ για τα πλέι-οφ του Champions League.

Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες, έχοντας μείνει μακριά από τα δίχτυα, ακόμα και από τα 11 βήματα.

Ο… θόρυβος γύρω από το όνομα του και τα όσα έγιναν με τη Λανς και τα πολλά λεφτά που πρόσφερε για να τον αποκτήσει, σίγουρα τον έχουν κάπως επηρεάσει και φαίνεται.

Τέλος, πάμε στον κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχει πάρει την ομάδα από το… χεράκι.

Ο Σέρβος μέσα σε 7 μέρες έχει πετύχει 5 γκολ, δίνοντας πολύ σημαντικές νίκες στην ομάδα του, σε ένα κρίσιμο σημείο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ζίβκοβιτς σε 10 μήνες θα μείνει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρέξει να τον κρατήσει.

Πάντως δε φαίνεται να υπάρχει και μεγάλη ανησυχία για την περίπτωση του. Ειδικά από αυτούς που τρέχουν τώρα την ομάδα.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φευγάτος ο Καμαρά – Αγνώριστος Λιβάι Γκαρσία – Τι παίζει με Ζίβκοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.