ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Μάντζιος είναι η πρώτη και safe επιλογή, αλλά όχι η μόνη – Και ξένος, γνώριμος στον κόσμο, στη λίστα!

Ο Άκης Μάντζιος «παίζει» ως αντικαταστάτης του Τερζή, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Καρυπίδης.
Άρης: Ο Μάντζιος είναι η πρώτη και safe επιλογή, αλλά όχι η μόνη – Και ξένος, γνώριμος στον κόσμο, στη λίστα!

Ο Άρης ψάχνει προπονητή και ο Άκης Μάντζιος που ξέρει την ομάδα, είναι μια επιλογή, αλλά οχι η μοναδική που έχει στο μυαλό του ο Καρυπίδης.

Τερζής τέλος, μετά την ήττα του Άρη στη Λαμία και την παραίτηση του, την οποία ο Θόδωρος Καρυπίδης την έκανε δεκτή.

Πλέον ο Άρης ψάχνει προπονητή μετά το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και ήδη βγαίνουν τα πρώτα ονόματα.

Ο Άκης Μάντζιος είναι μια περίπτωση που θα εμφανιζόταν στο προσκήνιο και είναι λογικό, αφού είναι ο τελευταίος που άφησε θετικά δείγματα, φεύγοντας από το «Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι οτι εξετάζεται ως επιλογή, αλλά δεν είναι η μοναδική που βλέπει ο Καρυπίδης. Απο Ελλάδα ίσως και η μοναδική που «παίζει» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Καρυπίδης και Μάντζιος είχαν μιλήσει και πριν κάποιους μήνες, πριν ο τελευταίος πάει στον Αστέρα Τρίπολης.

Με το ρόστερ να έχει ελάχιστους Έλληνες και να απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ξένους, η διοίκηση εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις ξένων προπονητών που έχουν ήδη προταθεί, από την στιγμή που έγινε γνωστό οτι η θέση του προπονητή έχει αδειάσει στους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ αυτών και ένα γνώριμο στον κόσμο του Άρη, όνομα προπονητή, ο οποίος είχε πέσει στο τραπέζι και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τότε δεν προχώρησε.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Μάντζιος είναι η πρώτη και safe επιλογή, αλλά όχι η μόνη – Και ξένος, γνώριμος στον κόσμο, στη λίστα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!