ΠΑΟΚ

Στέφανος Τζίμας: Ο δρόμος μακρύς μα το μέλλον λαμπρό για το wonderkid του ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Τζίμας άρχισε να γράφει τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ και ο δρόμος είναι μακρύς
Στέφανος Τζίμας: Ο δρόμος μακρύς μα το μέλλον λαμπρό για το wonderkid του ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Τζίμας βρέθηκε κόντρα στην Κηφισιά (2-1), για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει στο νεαρό φορ την ευκαιρία και εκείνος να τον δικαιώνει απόλυτα.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες, όταν ο 17χρονος στράικερ έγραψε ιστορία με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο.

Τότε, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέρασε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Μπράντον Τόμας και έγινε ο 2ος  νεότερος παίκτης στην ιστορία του «δικεφάλου» του βορρά που καταγράφει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Μπορεί την πρωτιά να κατέχει μέχρι και σήμερα ο Γιώργος Κούτσιας που έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 16 ετών 10 μηνών και 2 ημερών όμως ο Στέφανος Τζίμας άγγιξε την κορυφή σε ηλικία 17 ετών 7 μηνών και 18 ημερών.

Στην Τούμπα όμως χθες (27/8), το wonderkid του ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι αποφασισμένος να πετύχει, εκμεταλλευόμενος κάθε «παραθυράκι στο νόμο» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε την περασμένη σεζόν για αυτό το timing στο οποίο ο Τζίμας θα πρέπει να μπει στην εξίσωση, θέλοντας να προστατέψει τα αυτιά του παίκτη του από τις σειρήνες που ηχούν μέχρι και από το Καμπιονάτο.

Παράλληλα όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε με μια κίνηση του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι πως στέλνει μήνυμα στήριξης στο project που ονομάζεται «Στέφανος Τζίμας».

Η ανανέωση του Μπράντον Τόμας, βάσει χαρακτηριστικών, δίνει την ευκαιρία σε ένα φορ που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή όπως ο νεαρός να πιστεύει πως ο ρόλος του είναι εκεί και τον περιμένει.

Απέναντι στην Κηφισιά, το γκολ ήρθε όμως ο δρόμος είναι μακρύς για τον Στέφανο και σίγουρα όχι πάντα στρωμένος από λουλούδια. Το μέλλον του όμως είναι λαμπρό, η πίστη της ομάδας προς το πρόσωπο του δεδομένη.

Ο Τζίμας από την πλευρά του δεν πρέπει να σταματήσει να δουλεύει ούτως ώστε το χθεσινό τέρμα να είναι ένα από τα πολλά ενώ και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ να βρει τον τρόπο, να αναπτύξει και να υποστηρίξει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τζίμας: Ο δρόμος μακρύς μα το μέλλον λαμπρό για το wonderkid του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.