ΤΕΝΙΣ

Τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο US Open – Άνετα 3-0 τον Μίλος Ράονιτς!

Φανταστική πρεμιέρα έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open και ετοιμάζεται για πολλά.
Τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο US Open – Άνετα 3-0 τον Μίλος Ράονιτς!

Εξαιρετική εκκίνηση έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open, νικώντας τον Μίλος Ράονιτς με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση στο δεύτερο γύρω.

Ο Έλληνας τενίστας από την αρχή μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα και έδειξε ότι δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του.

Γρήγορα λοιπόν πήρε το προβάδισμα και έφτασε στο τελικό 6-2, ρίχνοντας στο… καναβάτσο στον Ράονιτς που δεν μπορούσε να τον κοντράρει.

Από κει και πέρα, στο δεύτερο σετ, έδειξε και πάλι την ανωτερότητα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας με 6-3, ενώ η μεγαλύτερη δυσκολίες ήρθε στο τρίτο και τελευταίο σετ.

Εκεί ο Καναδός κατάφερε να προηγηθεί με 4-2, ωστόσο ο «Τσίτσι» βρήκε και εκεί τη λύση, τούμπαρε το σετ και πήρε και το παιχνίδι.

Πλέον στον επόμενο γύρο θα κοντραριστεί με τον Ντόμινικ Στέφαν Στρίκερ ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Ποπίριν. Πρόκειται για το Νο128 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο US Open – Άνετα 3-0 τον Μίλος Ράονιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.