ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτά τα χρήματα θα πάρει μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα

Πόσα χρήματα θα βάλει στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός παίζοντας στους ομίλους του Europa League.
Παναθηναϊκός: Αυτά τα χρήματα θα πάρει μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Μπράγκα χάνοντας 0-1 στο ΟΑΚΑ. Με δύο ήττες από τους Πορτογάλους το όνειρο του Champions League έκανε φτερά.

Δεν θα ήταν μόνο μία αγωνιστική υπέρβαση εάν οι «πράσινοι» συνέχιζαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και μία μεγάλη οικονομική ώθηση. Αυτή δεν θα έρθει. Όχι ότι είναι αμελητέο το ποσό που θα εισπράξουν από το Europa League.

Η είσοδος στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League θα απέφερε το εντυπωσιακό ποσό των 15.640.000 ευρώ. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός, όμως, συνεχίζει στην ακριβώς επόμενη διοργάνωση, τα χρήματα που θα πάρει θα είναι περίπου τα μισά. Για την ακρίβεια το «τριφύλλι» θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξης των 8.630.00o ευρώ. Επίσης, στο Europa League θα είναι πιο εύκολο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του να πάρουν περισσότερους βαθμούς. Να βελτιώσουν τόσο τον δικό τους συντελεστή όσο και της Ελλάδας και ταυτόχρονα να προσθέσουν έξτρα έσοδα στον κουμπαρά.

Αναλυτικότερα τα 5.000.000 θα αφορούν αφορούν τη συμμετοχής της ελληνικής σε εκείνη τη φάση, συν τα 3.63 εκατ. ευρώ που αποφέρει η συμμετοχή στους ομίλους του Europa.

Τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός

  • Αποκλεισμός στα play off του Champions League και είσοδος στους ομίλους του Europa League: 8.630.000





Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτά τα χρήματα θα πάρει μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.