ΤΕΝΙΣ

Ανοίγει το πρόγραμμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντίπαλος ο Στρίκερ στο δεύτερο γύρο του US Open

Στη μάχη του δεύτερου γύρου πέφτει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ντομινίκ Στρίκερ.
Ανοίγει το πρόγραμμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντίπαλος ο Στρίκερ στο δεύτερο γύρο του US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπαθεί να σπάσει την κατάρα του US Open φέτος στο οποίο δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τρίτο γύρο μέχρι φέτος.

Στο λιγότερο επιτυχημένο του grand slam, ο Στέφανος φέτος θέλει να αλλάξει τα πράγματα και ήδη έκανε την καλύτερη αρχή. Απόλυτα συγκεντρωμένος στον πρώτο γύρο, ο Τσιτσιπάς ήταν τρομερός στην πρεμιέρα του νικώντας τον Μίλος Ράονιτς εύκολα με 3-0, έναν παίκτη που δεν είχε νικήσει μέχρι πρότινος.

Επόμενος του αντίπαλος θα είναι ο 21χρονος Ελβετός Ντομινίκ Στρίκερ. Ο Στρίκερ προέρχεται από τα προκριματικά του τουρνουά και παίζει μόλις για τρίτη φορά σε grand slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει άλλη μία φορά το νο.128 του κόσμου πέρσι στην Στουτγκάρδη (σε επιφάνεια γρασιδιού) νικώντας με 6-3, 6-4.

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στο γήπεδο Grandstand (το τρίτο μεγαλύτερο της διοργάνωσης) με τον αγώνα Τσιτσιπάς – Στρίκερ να ξεκινάει στις 18:00 ώρα Ελλάδας (11:00 το πρωί ώρα Νέας Υόρκης).

Η μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει από το κανάλι του Eurosport 1.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος το πιο πιθανό είναι να βρει τον τοπικό ήρωα Κρίστοφερ Γιούμπανκς ο οποίος τον απέκλεισε φέτος στο Wimbledon.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγει το πρόγραμμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντίπαλος ο Στρίκερ στο δεύτερο γύρο του US Open», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις