ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα πρέπει να το δει και για χαφ!

Η ΑΕΚ θα πρέπει να δει μήπως χρειαστεί να ενισχυθεί και στα χαφ! Είχε προσπαθήσει άλλωστε να πάρει τον Αλεξανδρόπουλο!
Η ΑΕΚ θα πρέπει να το δει και για χαφ!

ΑΕΚ μεταγραφές: Στην ΑΕΚ έχουν σκύψει όλοι πάνω από την απόκτηση στόπερ. Συν βέβαια τον Μπάλντοκ που αποκάλυψε ο Ρομάνο και που δείχνει πως είναι έντονες οι σκέψεις για την απόκτηση δεξιού μπακ.

Δεν είναι δυνατόν να είδε ο Ματίας Αλμέιδα σε 3 ματς και την προετοιμασία πως θέλει παίκτη δεξιά στην άμυνα και να μην έχει αποφασίσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θα είναι από τα άγραφα.

Εκτός όμως από στόπερ και δεξιό μπακ, μήπως στην ΑΕΚ θα έπρεπε να δουν και το θέμα με τους χαφ. Καλοί οι Σιμάνσκι,Γιόνσον συν τους Γαλανόπουλο, Μάνταλο αλλά κάθε σεζόν έχεις τις ιδιαιτερότητες της.

Η φετινή θα έχει πολλά ματς και ok στον άξονα θα παίζει και ο Πινέδα. Αλλά τουλάχιστον στο 6, η ΑΕΚ δείχνει να θέλει ακόμα κάτι άλλο.

Επίσης, το δίδυμο των Σιμάνσκι, Γιόνσον δεν έχει ξεκινήσει καλά, είχε πολλά κενά διαστήματα στο 2-2 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά ακόμα και στο 1-2. Κάτι που φάνηκε και με τον Αλμέιδα να μην τους βάζει μαζί στην Αντβέρπ.

Δεν είναι τυχαίο, ούτε μπορεί να παραβλεφθεί πως η ΑΕΚ έκανε κίνηση για να αποκτήσει τον Αλεξανδρόπουλο, άσχετα αν δεν τα βρήκαν και τελικά ο παίκτης πήγε στον Ολυμπιακό.

Άρα, δε θα πρέπει να αποκλειστεί να γίνει κάτι και στα χαφ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ θα πρέπει να το δει και για χαφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.