ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και ο Ζάχος Ντρούλινγκ «απασφάλισε»: «Τώρα πείτε μου για τον Μαντσίνι – Πάλι σποτάκι στο Sportime»

Ο Μαντσίνι ήταν από τους μοιραίους για τον Παναθηναϊκό στον αποκλεισμό από τη Μπράγκα και ο Ζάχος Ντρούλινγκ δεν το άφησε να περάσει... έτσι.
Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και ο Ζάχος Ντρούλινγκ «απασφάλισε»: «Τώρα πείτε μου για τον Μαντσίνι – Πάλι σποτάκι στο Sportime»

Συνήθως ο Ζάχος Ντρούλινγκ δεν ασχολείται από μόνος του με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς συνήθως κάποιοι τον «τσιγκλάνε». Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Μπράγκα όμως, ο γνωστός οπαδός του Άρη «πέταξε» πρώτος το «γάντι», μέσω της εκπομπής του στο «Novibet AllAboutARIS TV: ».

Βλέπετε ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν από τους μοιραίους των πράσινων αφού και 1-2 μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο ίδιος και 2-3 τελικές πάσες του δεν ήταν αυτές που έπρεπε προς τους συμπαίκτες του ώστε να σκοράρουν για το τριφύλλι.

«Θα σκάσω, δεν γίνεται! Τώρα πείτε μου για Μαντσίνι. Όταν κάνει καμιά καλή εμφάνιση ο Μαντσίναρος. Στην Μπράγκα ήταν καλός γιατί έκανε τις 2 από τις 3 φάσεις του Παναθηναϊκού. Ήταν όμως το πρώτο από πέντε παιχνίδια του Παναθηναϊκού που ήταν καλός. Στα άλλα τέσσερα δεν είπατε τίποτα. Εγώ δεν θα πω τίποτα για σήμερα. Να βγουν οι υποστηρικτές του Μαντσίναρου, έχουμε κι αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού εδώ. Εγώ ξέρω τι έκανε. Τσαντίζομαι όταν κάνει 6-7 ματς όλη τη σεζόν και βγαίνουν και μου το χτυπάνε. Κι εγώ στα 55 6-7 ματς καλά θα τα κάνω σε μια σεζόν. Να τον χαίρεστε! », είπε μεταξύ άλλων ο Ζάχος Ντρούλινγκ.

Εκείνη τι στιγμή και με αρκετή δόση χιούμορ ο Αντώνη Χάνος που είναι συμπαρουσιαστής της εκπομπής άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά του λέγοντας την ατάκα: «Κάτσε γιατί θα γίνει πάλι σποτάκι στο Sportime!», με τον Ζάχο να χαμογελά και να επαναλαμβάνει την ατάκα.

Λίγο αργότερα ο Ζάχος πρόσθεσε ότι «… ο Μαντσίνι είναι μετριότητα και ειδικά για επίπεδο Champions League ακόμη χειρότερα. Εγώ θα τον λέω Μαντσίναρο, αλλά… Εξαφανιντσίναρο!».

Δείτε από το 6′:04′ του βίντεο όσα είπε ο Ζάχος Ντρούλινγκ για τον Μαντσίνι

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και ο Ζάχος Ντρούλινγκ «απασφάλισε»: «Τώρα πείτε μου για τον Μαντσίνι – Πάλι σποτάκι στο Sportime»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.