MEDIA

Η Παραλία – ΕΡΤ: Η Υπατία απατά τον αρραβωνιαστικό της

Η Παραλία κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 4/9 με καθημερινά επεισόδια στην ΕΡΤ.
Η Παραλία – ΕΡΤ: Η Υπατία απατά τον αρραβωνιαστικό  της

Η Παραλία είναι το νέο δυνατό χαρτί της ΕΡΤ για τη νέα σεζόν με τη σειρά να προβάλλεται καθημερινά στις 22:45 στην ΕΡΤ1.

Για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές της σειράς μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ. Με ένα δυναμικό καστ και μια πολλά υποσχόμενη ιστορία όμως οι οιωνοί είναι οι καλύτεροι για την πρεμιέρα της σειράς.

Ένας φόνος θα θέσει εξαρχής μια σκοτεινή νότα στη σειρά. Τι εξελίξεις θα έχουμε όμως στη συνέχεια;

Η Παραλία – ΕΡΤ: Η Υπατία ερωτεύεται τον Χάρι – Γυρνάει ο αρραβωνιαστικός της

Καθώς ο Καραχάλιος με τον Γράντο έχουν μια αινιγματική συζήτηση για την εύρεση του δολοφόνου, η Υπατία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Χάρι.

Οι δυο τους θα περάσουν μάλιστα μια ολόκληρη μέρα μαζί φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωριών. Κουρασμένοι από την ατελείωτη μέρα αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μια ερημική παραλία εκεί κοντά κάνοντας τη βουτιά τους.

Την ίδια στιγμή όμως ο αρραβωνιαστικός της Υπατίας καταφτάνει αιφνιδιαστικά στα Μάταλα και η μητέρα της Υπατίας, η Αντιγόνη, την αναζητάει με αγωνία.

Ο Γιώργος φτάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο η απογοήτευσή του είναι μεγάλη όταν τον υποδέχεται η Αντιγόνη.

Αργότερα, μετά από μία μέρα γεμάτη περιπέτειες στο πλευρό του Χάρι, η Υπατία φτάνει στο σπίτι της και βλέπει έκπληκτη μπροστά της τον Γιώργο.

Οι δυο τους θα αρχίσουν να βγαίνουν σα ζευγάρι όμως το μυαλό της Υπατίας βρίσκεται συνεχώς στον Χάρι. Με τη σειρά του και ο Χάρι καταλαβαίνει πως έχει αναπτύξει αισθήματα για την Υπατία κάτι που δε μπορεί να κρύψει όταν γνωρίζεται με τον αρραβωνιαστικό της…

Για περισσότερες εξελίξεις από την «Παραλία» αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το Mediatime.gr.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι συνέβη και την έπιασαν τα κλάματα στο Καλοκαίρι #yes;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Παραλία – ΕΡΤ: Η Υπατία απατά τον αρραβωνιαστικό της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα