ΠΑΟΚ

Η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Σέλτικ για τον Χακσαμπάνοβιτς

Αυτή είναι η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Σέλτικ για τον Χακσαμπάνοβιτς - Τι ισχύει με Στόουκ Σίτι
Η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Σέλτικ για τον Χακσαμπάνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κόντρα στη Χαρτς με το ευρύ 4-0 και την πρόκριση στους ομίλους του Conference League φορτσάρει για την ενίσχυση του στη μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Μαυροβούνιος εξτρεμ της Σέλτικ είναι ψηλά στη λίστα του δικεφάλου που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του από την ομάδα της Σκωτίας.

Παρότι υπήρξε αρχικά η σκέψη για μια κίνηση δανεισμού με φόντο την απόκτηση του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι μέσω υποχρεωτικής ρήτρας, πρόκειται για ένα σενάριο που δεν προκρίνεται.

Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απευθείας αγορά του Χακσαμπάνοβιτς και μάλιστα η πρόταση που βρίσκεται στο τραπέζι από πλευράς δικεφάλου είναι στα 2.000.000 ευρώ.

Η κίνηση της Στόουκ Σίτι και το μεταγραφικό deadline

Καταλυτική είναι όμως η σημερινή ημέρα και για το ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι για τον παίκτη καθώς όπως διαβάσατε από το Sportime, η αγγλική ομάδα έχει μπει σφήνα στα σχέδια του ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος έχει έναν ισχυρό ανταγωνιστή για την περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, με το αν θα ντυθεί εν τέλει στα χρώματα της Στόουκ να ξεκαθαρίζει σήμερα καθώς η μεταγραφική περίοδο στην Αγγλία ολοκληρώνεται στις 19:00.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ξεκάθαρο τοπίο αναφορικά με το αν ο Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς θα ντυθεί εν τέλει στα ασπρόμαυρα, με τον παίκτη να δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Μαΐο του 2027 με τη Σέλτικ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Στόουκ Σίτι έχει κάνει πρόταση για δανεισμό του παίκτη με αρκετά καλούς όρους ενώ ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την αγορά του από τώρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Σέλτικ για τον Χακσαμπάνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.