ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά

Υπαρκτός ο κίνδυνος να χάσει μία ποδοσφαιρική χρονιά;
Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά

Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του ο Νοτιοκορεάτης για τον τρόπο που φέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είναι αργά.

Λίγο μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γκενκ, που άνοιξε το δρόμο στους ερυθρόλευκους για τη συμμετοχή τους τελικά στους ομίλους του Europa League, σαν… βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ από την ομάδα του Πειραιά.

Λίγο ο νέος Τούρκος δικηγόρος που τον συμβουλεύει πλέον, λίγο ο χαρακτήρας του παίκτη, που δεν μπορεί να κάνει δεύτερη χρονιά σε μία ομάδα, λίγο το καλό Παγκόσμιο Κύπελλο που έκανε τον οδήγησαν στην απόφαση να σηκώσει… μπαϊράκι και να φύγει για την Κορέα, επικαλούμενος ότι είχε υπογράψει 1+2 χρόνια με τους ερυθρόλευκους και πλέον ήταν ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα της αρεσκείας του δώσει στους ερυθρόλευκους 3 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτοι μνηστήρες φάνηκαν αμέσως, με πολλές ομάδες της Ευρώπης να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του χαρισματικού Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή.

Όμως…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.