ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στο Europa League – Αυτές οι ημερομηνίες των αγώνων

Στα... βαθιά έπεσε η ΑΕΚ στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, μιας και θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, τη Μαρσέιγ και τη Μπράιτον!
ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στο Europa League – Αυτές οι ημερομηνίες των αγώνων

Μπορεί η ΑΕΚ να γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, ωστόσο ο όμιλος στον οποίο θα βρεθεί στο Europa League θυμίζει σε μεγάλο βαθμό… σεντόνι.

Η νταμπλούχος Ελλάδας «έπεσε» στον 2ο όμιλο, με αντιπάλους δύο… βαριά ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τον Αγιαξ και τη Μαρσέιγ, και μία εκπρόσωπο του καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης, της Premier League, την Μπράιτον.

Να σημειωθεί πως η Ένωση είχε συναντηθεί με τον Αίαντα και στη φάση των ομίλων του Champions League το 2018, με την τότε πορεία της να αποτελεί κηλίδα στην ιστορία της.

Παράλληλα, το συναπάντημα με τους Μασσαλούς, που έμειναν εκτός Champions League από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί μια θετική εξέλιξη κυρίως για τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» λόγω της αδερφοποίησης με τους Γάλλους οπαδούς.

Από ‘κει και πέρα, οι «γλάροι» κατάφεραν να κατακτήσουν την 6η θέση στην Premier League, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι οκτώ δεύτεροι θα δώσουν αγώνες πλέι-οφ με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Champions League. Οι τρίτοι των ομίλων του Europa League συνεχίζουν στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Οι ημερομηνίες των έξι αγωνιστικών:

21 Σεπτεμβρίου

5 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου

9 Νοεμβρίου

30 Νοεμβρίου

14 Δεκεμβρίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στο Europa League – Αυτές οι ημερομηνίες των αγώνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.