ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Σορό της Σέλτικ για να κλείσει το κενό στο «6» και περιμένει απάντηση και για τον εξτρέμ!

Ο Άρης θέλει τον Ιβοριανό μέσο της Σέλτικ, Ισμαϊλά Σόρο που τον κοιτάει και η Μπεϊτάρ, ενώ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και για τον αντικαταστάτη του Πάλμα.
Άρης: Ο Σορό της Σέλτικ για να κλείσει το κενό στο «6» και περιμένει απάντηση και για τον εξτρέμ!

Υποψήφιος για να καλύψει το κενό στο «6» ο μέσος της Σέλτικ, Ισμαϊλα Σορό, ενώ ο Άρης έχει κινηθεί και για εξτρέμ καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην ομάδα που ανήκει.

Μετά την εμφάνιση στη Λαμία και την εισήγηση Μάντζιου, ο Άρης κινήθηκε για έναν καθαρόαιμο «κόφτη» προκειμένου να πλαισιώσει τον Ζουλ και τον Ντουκουρέ, αν ο τελευταίος παραμείνει στην ομάδα.

Προχωρημένες επαφές  με την Σέλτικ για τον Ισμαϊλά Σόρο της Σέλτικ. Ο Ιβοριανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο που λήγει το επομενο καλοκαίρι, αλλά ο Άρης έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις για να τον αποκτήσει.

Ο Αφρικανός μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αρούκα, ενώ το καλοκαίρι δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ενέπλεξαν και τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο για την απόκτηση του, μαζί με Μπορντό και Αλμερία.

Ο 25άχρονος αμυντικός χαφ, την περασμένη σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είχε 26 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Σαξάν, Γκόμελ και Μπνέι Γεχουντά, πριν μετακομίσει στην Σέλτικ της οποίας τη φανέλα φόρεσε 43 φορές.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει εκφράσει και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Άρης: Επίσημη πρόταση για τον εξτρέμ!

Παράλληλα ο Άρης τρέχει και για να καλύψει το κενό του Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η περίπτωση του εξτρέμ από την κεντρική Αμερική έχει ατονήσει, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν άλλη περίπτωση, έχοντας μάλιστα καταθέσει και επίσημη πρόταση αγοράς στην ομάδα την οποία ανήκει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Σορό της Σέλτικ για να κλείσει το κενό στο «6» και περιμένει απάντηση και για τον εξτρέμ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!