ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – αποκλειστικό: Ο Σορό τα «γύρισε» ενώ είχε συμφωνήσει – Η επικοινωνία με τον Καρυπίδη και ο λόγος που επέλεξε να επιστρέψει στο Ισραήλ!

Ο Ισμαϊλά Σορό άλλαξε γνώμη αν και είχε πει το «ναι» στον Άρη και πάει στο γνώριμο Ισραήλ. Το τηλέφωνο στον Καρυπίδη και ο άνθρωπος που του άλλαξε τη γνώμη!
Άρης – αποκλειστικό: Ο Σορό τα «γύρισε» ενώ είχε συμφωνήσει – Η επικοινωνία με τον Καρυπίδη και ο λόγος που επέλεξε να επιστρέψει στο Ισραήλ!

Ο Άρης τα είχε βρει σε όλα με τον Ισμαϊλά Σορό, αλλα ο Ιβοριανός μέσος επέλεξε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η τελευταία επικοινωνία με Καρυπίδη και ο λόγος που δεν έρχεται Ελλάδα.

Ο Άρης επικοινώνησε την περίπτωση του Ισμαϊλά Σορό, κάνοντας λόγο για μια μεταγραφή που είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει… γενικώς ο Ιβοριανός μέσος της Σέλτικ εθεάθη με την φανέλα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στο επίσημο σάιτ των Ισραηλινών. Τελικά η μεταγραφή, όπως και πολλές ακόμα στο παρά πέντε ή καμιά φορά και στο… και πέντε, χάλασε! Και δεν χάλασε με υπαιτιότητα των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι ούτε αθέτησαν, ούτε άλλαξαν τους όρους της συμφωνίας.

Δεν είναι η πρώτη, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Περισσότερο έκανε γκελ το οτι η μεταγραφή έκλεισε και χάλασε σε χρόνο dt, παρά η απώλεια του ποδοσφαιριστή ο οποίος εκτός από τη 1,5 σεζόν στην Σέλτικ, έχει αγωνιστεί σε μικρομεσαίες ομάδες της Πορτογαλίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και του Ισραήλ.

Η διαρροή της ΠΑΕ, προφανώς και δεν ήθελε να ρίξει σε γκέλα τους ρεπόρτερ της ομάδας. Κάτι «στράβωσε» – τελευταία στιγμή – και δεν προχώρησε τελικά!

Καταρχήν, η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Σορό (και η Σέλτικ) είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη. Και στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του!

Ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αλλάξει τελικά τα εισιτήρια του και αντί να ταξιδέψει στην Ελλάδα, να πάει στο Ισραήλ, ήταν η σύζυγος του!

Η κυρία Σορό, επέλεξε το γνώριμο Ισραήλ αφού εκεί είχε αγωνιστεί ο Ιβοριανός από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και όχι την… άγνωστη Ελλάδα! Η επιθυμία της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα μετά από την ανακοίνωση της Μπεϊτάρ, επικοινώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος βρίσκόταν στην Τήνο,  για να τον ενημερώσει οτι τελικά, αν και δεν έχει υπογράψει ακόμα επίσημα (!), θα πάει στο Ισραήλ!

Οπως έγραψε το Sportime, o Άρης πάει γι’ αλλα και ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλον αμυντικό μέσο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – αποκλειστικό: Ο Σορό τα «γύρισε» ενώ είχε συμφωνήσει – Η επικοινωνία με τον Καρυπίδη και ο λόγος που επέλεξε να επιστρέψει στο Ισραήλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!