ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και πάλι στα ύψη η βενζίνη – Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ στην Αθήνα!

Συνεχίζονται οι ανατιμήσεις στη βενζίνη και τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν.
Και πάλι στα ύψη η βενζίνη – Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ στην Αθήνα!

Ανοδικά συνεχίζει να πηγαίνει η βενζίνη, με τον χειμώνα να φαινόταν αρκετά δύσκολος ακόμα και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα στην ΕΡΤ1 μίλησε ο Απόστολος Καλατζόπουλος, ο γενικός γραμματέας βενζινοπωλών Αττικής, θέλοντας να δείξει αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η βενζίνη άρχισε να παίρνει την ανιούσα και έχουμε φτάσει πλέον η αμόλυβδη να έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ στην Αθήνα.

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, με τον ίδιο να τονίζει ότι πρέπει να γίνουν πράγματα για να πέσουν οι τιμές, όχι όμως μόνο στα βενζινάδικα που χάνουν το κέρδος τους με το πλαφόν, αλλά τόσο στους φόρους του κράτους αλλά και στην διυλιστήρια.

Το ίδιο βέβαια γίνεται και στο πετρέλαιο θέρμανσης, που με το χειμώνα να πλησιάζει, ήδη έχει αρχίσει και αυτό να ανεβάζει αρκετά την τιμή του.

Μάλιστα είναι ενδεικτικό του ότι μέσα σε μία ημέρα, σύμφωνα με τον ίδιο τον κύριο Kαλατζόπουλο, ανέβηκε τέσσερα λεπτά του ευρώ.

Σίγουρα, άμεσα η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει μέτρα προκειμένου τόση βενζίνη αλλά και το πετρέλαιο να μην ξεφύγουν και κάνουν τη ζωή του πολίτη ακόμα πιο δύσκολη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και πάλι στα ύψη η βενζίνη – Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.