ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα πιο επικίνδυνα ματς

Πώς προετοιμάστηκε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Παναθηναϊκός: Τα πιο επικίνδυνα ματς

Σε μία πραγματικότητα που αγνοούσε τα προηγούμενα χρόνια μπαίνει ο Παναθηναϊκός. Πρωταθλητισμός σε συνδυασμό με τους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Δεν είναι εύκολο. Τα Πέμπτη-Κυριακή θα είναι αρκετά στη συνέχεια και έτσι οι αγώνες της Super League 1 θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία.

Πριν από τα ευρωπαϊκά ματς εκείνο που παρατηρείται κάποιες φορές είναι η αδυναμία συγκέντρωσης. Ωστόσο, οι αγώνες που ακολουθούν είναι οι πιο απαιτητικοί γιατί η κόπωση είναι σημαντική.

Ο Παναθηναϊκός έναν τέτοιο έχει να δώσει τώρα. Οι ποδοσφαιριστές του έκαναν κατάθεση ψυχής με την Μπράγκα και πέντε μέρες μετά επισκέπτονται μία δύσκολη έδρα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε καλά στοιχεία στα δύο πρώτα παιχνίδια του και τέτοια ματς κρύβουν παγίδες.

Θα είναι ένα τεστ για όλους στο κλαμπ το πώς θα διαχειριστούν αυτού του είδους τους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές στο ρόστερ. Γι’ αυτό και ο Γιοβάνοβιτς μπορεί και πάλι να κάνει rotation.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μλαντένοβιτς θεωρείται σίγουρος λόγω της ίωσης του Χουάνκαρ. Ο Σένκεφελντ λογικά θα ξεκινήσει στο πλάι του Μάγκνουσον, αφού ο Γεντβάι είναι τραυματίας, ενώ παίκτες όπως οι Τσέριν και Τζούρισιτς διεκδικούν φανέλα βασικού. Βλέποντας κανείς, άλλωστε, ποιοι ήταν στον πάγκο με την Μπράγκα, καταλαβαίνει και τι λύσεις έχει ο Γιοβάνοβιτς εφόσον θέλει να βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Η σύγκριση με την περσινή σεζόν δείχνει και πόσο μεγάλωσε το ρόστερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τα πιο επικίνδυνα ματς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.