ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Απότομα τέλος το καλοκαίρι λέει ο Αρνιακός! – Πτώση της θερμοκρασίας και έντονες καταιγίδες!

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Καιρός: Απότομα τέλος το καλοκαίρι λέει ο Αρνιακός! – Πτώση της θερμοκρασίας και έντονες καταιγίδες!

Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες, διαβάσατε στο Sportime νωρίτερα και ο Τάσος Αρνιακός το επιβεβαιώνει με την πρόγνωση που δίνει.

Αναλυτικότερα ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, τόνισε ότι από τη Δευτέρα (4/9) θα έχουμε μεγάλη αλλαγή καθώς έρχεται κακοκαιρία και τα καιρικά φαινόμενα θα θυμίσουν Φθινόπωρο!

Έτσι αναμένουμε σημαντική επιδείνωση του καιρού από  τα βόρεια, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονες. Παράλληλα θα έχουμε ενίσχυση των ανέμων, ενώ αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας καθώς στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα πέσει κάτω από τους 30.

Μάλιστα ο καιρός θα είναι ακόμη πιο Φθινοπωρινός την Τρίτη (5/9), όταν τα φαινόμενα θα ενταθούν περαιτέρω, ενώ ανάλογος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη (6/10).

Οσο για βελτίωση, σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Αρνιακός αυτή θα έρθει από την Πέμπτη (7/10).

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Απότομα τέλος το καλοκαίρι λέει ο Αρνιακός! – Πτώση της θερμοκρασίας και έντονες καταιγίδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.