ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League παρασκήνια: Βγάζει υγεία ο ΟΦΗ – Ο εξαφανισμένος «ερυθρόλευκος» και ο κάκιστος Ατρόμητος

Η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι κοντά σας για μία ακόμη φορά με αποκαλυπτικές ειδήσεις για τις ομάδες της Stoiximan Super League.
Stoiximan Super League παρασκήνια: Βγάζει υγεία ο ΟΦΗ – Ο εξαφανισμένος «ερυθρόλευκος» και ο κάκιστος Ατρόμητος

Stoiximan Super League παρασκήνια: Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παρασκήνια φέρνει το Sportime και σε αυτά πρωταγωνιστούν ονόματα που θα συζητηθούν.

Απογοητευτικός ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα της σεζόν. Ομάδα με πλάνο ο ΟΦΗ και ο ξεχασμένος στον Ολυμπιακό Δημήτρης Πινακάς.

Stoiximan Super League παρασκήνια: Αναλυτικά όλες οι αποκαλύψεις!

  • Ατρόμητος: Η πιάτσα δύσκολα λαθεύει! Το έλεγε ολάκερο το καλοκαίρι πως η φετινή σεζόν θα έβγαζε ζόρια μια και η ομάδα ήταν τρομερά «φειδωλή» σε κασέ στην αγορά. Και αν ο Κόουλμαν δέχθηκε να ανανεώσει με μείωση από τα 22 σε 14 χιλιάρικα το μήνα δεν ισχύει κάτι ανάλογο στο γήπεδο μια και η ομάδα παίζει με βασικός στόπερ τον Τσακμάκη που ήρθε θεωρητικά για 4ος! Και φυσικά δεν φταίει το παιδί…
  • ΟΦΗ: Μπορεί το αγωνιστικό μοντέλο του 50-50 (Ελληνες/ξένοι) επί των Σαμαράδων να έμεινε κυρίως στα λόγια εντούτοις το ακριβότερο deal σημειώθηκε από Ελληνόπουλο και μάλιστα επιλογή τους. Τον Χρήστο Μανδά με σχεδόν 1,3 εκατ. ευρώ συν τα… συναφή. Το πλέον υγιές είναι πως ο Όμιλος στηρίζει για Νο1 ένα ακόμη Ελληνα –και δεν πάει σε μισθοφορική επιλογή- ανάλογης ηλικίας, τον 23χρονο Νίκο Χριστογεώργο!
  • Δημήτρης Πινακάς! Πάνε δύο χρόνια που αγοράστηκε ως top ταλέντο, αλλά εφεξής στασιμότητα. Ακόμη και στον Απόλλωνα Λεμεσού δεν έπιασε τόπο ο δανεισμός του και ήδη ο τόπος δεν τον χωρά στα 22 του στον Ολυμπιακό Β’…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League παρασκήνια: Βγάζει υγεία ο ΟΦΗ – Ο εξαφανισμένος «ερυθρόλευκος» και ο κάκιστος Ατρόμητος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.