ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League νέα (4/9): Άρχισαν τα όργανα για Κόουλμαν – Ο επόμενος για Λαμία και το κέρδος του Παναιτωλικού

Απογοητεύει ο Ατρόμητος, ψάχνει το κάτι παραπάνω η Λαμία και το κρυφό χαρτί του Παναιτωλικού. Όλα τα νέα της ημέρας (4/9) στη Super League.
Stoiximan Super League νέα (4/9): Άρχισαν τα όργανα για Κόουλμαν – Ο επόμενος για Λαμία και το κέρδος του Παναιτωλικού

Stoiximan Super League νέα (4/9): Κάκιστος στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ατρόμητος. Τι κοιτάει η Λαμία και πώς ο Παναιτωλικός αποκτά νέο πρωταγωνιστή.

Ατρόμητος: Αλλού ο Κόουλμαν

Η χειρότερη ομάδα των πρώτων αγωνιστικών είναι ο Ατρόμητος με διαφορά από τη δεύτερη. Με τον Ολυμπιακό έχασε με κάτω τα χέρια. Απέναντι στην κάτω του μετρίου Κηφισιά γνώρισε νέα ήττα. Αλλοπρόσαλλες επιλογές από τον Κρις Κόουλμαν στην ενδεκάδα και ένα σύνολο χωρίς προσανατολισμό και ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο. Και εντάξει, αυτά συμβαίνουν. Τα λάθη μέσα στο πρόγραμμα είναι. Το να βγαίνει, όμως, μετά ο προπονητής, να υποστηρίζει πως η ομάδα του κυριάρχησε τόσο με έντεκα όσο και με δέκα και να προσπαθεί να πείσει πως οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι, προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Χτύπησαν διάφορα καμπανάκια. Στα δύσκολα από νωρίς ο Ουαλός και αν δεν αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση, θα έχει θέμα.

Λαμία: Ακόμα το ψάχνει

Το πρώτο δείγμα είναι αδιαμφισβήτητα θετικό. Στον Βόλο μπορούσε να έχει πάρει το διπλό. Με τον Άρη ήρθε η νίκη. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχε τις στιγμές της. Πίσω, όμως, έβγαλε θέματα. Θεωρητικά κενά στο ρόστερ της δεν έχει η Λαμία, αλλά η αναζήτηση για αριστερό μπακ συνεχίζεται. Στο μπλοκάκι έχουν μπει συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ανάμεσα σε αυτές και ο Σταύρος Πήλιος. Ο 22χρονος πήγε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ ως μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα και προς το παρόν είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Αποτελεί την τρίτη επιλογή πίσω από τους δύο Ιρανούς (Χατζισαφί, Μοχαμάντι) και παρόλο που ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ, η πιθανότητα δανεισμού του δεν έχει αποκλειστεί. Γι’ αυτό και η Λαμία περιμένει κοιτώντας φυσικά και άλλες λύσεις.

Παναιτωλικός: Χαμόγελα για Πέδρο

Δεν ήταν ενθαρρυντική η εικόνα του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, απουσίαζαν οι Αγρινιώτες. Τελικά το έσωσε ο Ζοάο Πέδρο. Με το δικό του γκολ γλίτωσαν την Ένα ακόμη σημαντικό γκολ από τον Πορτογάλο, ο οποίος ανέβηκε προς το τέλος της περσινής σεζόν. Στο περιβόητο ματς με τον Λεβαδειακό, το μοναδικό που δεν έχασε στα πλέι άουτ ο Παναιτωλικός, εκείνος ήταν που σημείωσε και τα δύο τέρματα διώχνοντας έτσι το όποιο άγχος υπήρχε για υποβιβασμό. Άργησε αρκετά να προσαρμοστεί, αλλά ο 26χρονος με τις εμφανίσεις του δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του.






Stoiximan Super League νέα 4/9: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League νέα (4/9): Άρχισαν τα όργανα για Κόουλμαν – Ο επόμενος για Λαμία και το κέρδος του Παναιτωλικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.