ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Επίδειξη δύναμης από την Τουρκία με την εκτόξευση τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper

Η Τουρκία καυχιέται με την εκτόξευση του τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper
Επίδειξη δύναμης από την Τουρκία με την εκτόξευση τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper

Τα διθυραμβικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνει επίδειξη δύναμης με την εκτόξευση τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper.

Την ώρα που ο πληθωρισμός στην Τουρκία βρίσκεται στα ύψη και ο γειτονικός λαός βιώνει δύσκολες στιγμές, τα μέσα της χώρας καυχιούνται για τον πύραυλο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον ΣΚΑΪ, η Άγκυρα προσπαθεί να χτίσει το δικό της σύστημα παρά το γεγονός πως έχει S-400 με την αντιπολίτευση να ισχυρίζεται πως δεν χρησιμοποιούνται.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα η Τουρκία έχει κάνει πολλές τέτοιες εκτοξεύσεις, όπως και με τους πυραύλους Typhoon όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά για την πρώτη δοκιμαστική εκτόξευση τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper.

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδειξη δύναμης από την Τουρκία με την εκτόξευση τουρκικού αντιαεροπορικού πυραύλου Siper», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.