ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Oύτε VAR, oύτε παρατηρητής, oύτε τηλεκριτικοί! Άκυρο το πρώτο γκολ στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (pics+vid)

To πρώτο γκολ της Κηφισιάς δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παράπτωμα!
Oύτε VAR, oύτε παρατηρητής, oύτε τηλεκριτικοί! Άκυρο το πρώτο γκολ στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (pics+vid)

Κηφισιά – Ατρόμητος: Άκυρο το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR διόρθωσαν το κραυγαλέο λάθος!

Οσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή! Ο Πολυχρόνης δεν ήταν κακός στο ντεμπούτο του στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά έκανε δύο λάθη μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Το ένα διορθώθηκε. Το άλλο, πιο σοβαρό, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Ούτε ο ρέφερι, ούτε ο VAR Τσαγκαράκης, ούτε ο παρατηρητής Τριτσώνης, ούτε οι τηλεκριτικοί διαιτησίας, Βαρούχας και Σπάθας.

Αρχικά ο ρέφερι «χάνει» το μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, το οποίο όμως διορθώνει μετά από on field review που του συνέστηκε ο VAR Τσαγκαράκης. Οριακό το εντός ή εκτός περιοχής, αντικανονικό μαρκάρισμα.

Από την εκτέλεση φάουλ, η Κηφισιά ανοίγει το σκορ, με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα και τον Τσαγκαράκη να ολοκληρώνει τον έλεγχο της φάσης, χωρίς να του προκύψει κάτι αντικανονικό!

Κι όμως! Το γκολ των τυπικά γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει! Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες, πριν ακόμα εκτελεστεί το φάουλ, ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, βρίσκεται σχεδόν μέσα στο τείχος και σε απόσταση μικρότερη απο το ένα μέτρο λιγότερο από ένα μέτρο που ορίζει ο κανονισμός!

Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί και το παιχνίδι να ξεκινήσει με έμμεσο από το σημείο που βρισκόταν ο επιτιθέμενος/ παραβάτης ο οποίος δεν παρατηρείται (όχι κίτρινη κάρτα).

«Ερασιτεχνικό» λάθος από διαιτητή και VAR για επίπεδο Super League!

Κηφισιά - Ατρόμητος

Κηφισιά - Ατρόμητος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oύτε VAR, oύτε παρατηρητής, oύτε τηλεκριτικοί! Άκυρο το πρώτο γκολ στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (pics+vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!