FEATURED

WRC Rally Acropolis: Ευτυχισμένος που επέστρεψε στο Ακρόπολις, ο Ogier στοχεύει σε μια δεύτερη νίκη στην Ελλάδα

WRC Rally Acropolis : Νικητής σε τρία από τα πέντε ράλι στα οποία συμμετείχε το 2023, ο Σεμπαστιέν Ογιέ στοχεύει σε περαιτέρω επιτυχίες επί ελληνικού εδάφους με βασικό αντίπαλο τoν καιρό
WRC Rally Acropolis:  Ευτυχισμένος που επέστρεψε στο Ακρόπολις, ο Ogier στοχεύει σε μια δεύτερη νίκη στην Ελλάδα

WRC Rally Acropolis: Νικητής της διοργάνωσης το 2011, ο Sébastien Ogier επιστρέφει στο WRC Rally Acropolis με την Toyota και με σταθερή φιλοδοξία να κερδίσει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

WRC Rally Acropolis: Είναι πίσω στο σχολείο ακόμα και για τους μεγάλους πρωταθλητές του ράλι . Ο Sébastien Ogier επιστρέφει στο WRC για το Ράλι Ακρόπολις (7-10 Σεπτεμβρίου), ακόμα με την Toyota Gazoo Racing, σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Κένυα. Ο Γάλλος επιστρέφει σε μια διοργάνωση που του αρέσει ιδιαίτερα και την οποία κέρδισε το 2011, όταν ήταν ακόμη νεαρός οδηγός της Citroën.

«Είχα ένα καλό διάλειμμα το καλοκαίρι, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω από το τιμόνι του Yaris στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα και επίσης το ράλι , εμπιστεύτηκαν οι Gapençais. Για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου ήταν δυστυχώς εκτός προγράμματος, αλλά τώρα είναι πίσω και έχω κίνητρο να τα πάω καλά εκεί. »

 

sebastien-ogier-toyota-gazoo-racing-acropolis-2023

OGIER Sébastien (FRA), TOYOTA GR Yaris Rally1 Hybrid, portrait during the Safari Rally Kenya 2023, 7th round of the 2023 WRC World Rally Car Championship, from June 22 to 25, 2023 in Naivasha, Nakuru County, Kenya – Photo Nikos Katikis / DPPI

WRC Rally Acropolis o καιρός, ο βασικός αντίπαλος του Ogier;

Νικητής σε τρία από τα πέντε ράλι στα οποία συμμετείχε το 2023, ο Σεμπαστιέν Ογιέ στοχεύει σε περαιτέρω επιτυχίες επί ελληνικού εδάφους. Πίσω στην πόλη της Αθήνας δύο χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη (3η), ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καιρικές συνθήκες… όπως το 2021. Συναγερμός καιρού μάλιστα εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο διευθυντής του την εκδήλωση, Ανίτα Πασσαλή, καθώς στην περιοχή που πρόκειται να διεξαχθεί το συλλαλητήριο αναμένεται ισχυρή βροχόπτωση. 

Κατάφερα να κερδίσω [το Ράλι Ελλάδας] μία φορά και όπως πάντα το σχέδιο θα είναι να προσπαθήσω να παλέψω για άλλη μια νίκη , παραδέχεται ο Γάλλος πρωταθλητής . Συνήθως σε αυτού του είδους τα ράλι με ξερό χαλίκι, η θέση μου στο δρόμο πρέπει να με βοηθήσει. Αλλά πριν από δύο χρόνια είχαμε ένα αρκετά βρεγμένο και λασπωμένο ράλι, οπότε θα δούμε. »

Στο τρίτο Toyota, ο κύριος στόχος του Sébastien Ogier θα είναι να κερδίσει μεγάλους βαθμούς για τον Ιάπωνα κατασκευαστή, ο οποίος είναι 67 πόντους μπροστά από τη Hyundai στην αυγή του Ράλι Ακρόπολις.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «WRC Rally Acropolis: Ευτυχισμένος που επέστρεψε στο Ακρόπολις, ο Ogier στοχεύει σε μια δεύτερη νίκη στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!