ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιες αγορές και πότε κλείνουν τις μεταγραφές τους

Με την Ελλάδα να κλείνει στις 11 το μεταγραφικό μάρκετ, αυτές είναι οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις σημαντικές αγορές
Ποιες αγορές και πότε κλείνουν τις μεταγραφές τους

Μεταγραφές: Συνήθως η στήλη το έκανε πιο μετά αλλά τώρα που η μεταγραφική περίοδος πάει προς το τέλος της και η κουβέντα παραμένει, πάμε να δούμε ποιες αγορές είναι ακόμα ανοικτές και πότε κλείνουν.

Πρώτα απ’ όλα από τους μεγάλους εδώ, ο Άρης θα κινηθεί για να καλύψει τα όποια κενά, ο Ολυμπιακός μην εκπλαγείτε αν πάρει τελικά ακόμα έναν χαφ ή στόπερ και η ΑΕΚ δεδομένα προσπαθεί για κεντρικό αμυντικό.

Βέβαια, υπάρχουν και παίκτες π.χ. στον Ολυμπιακό που είναι σε συζητήσεις για να φύγουν.

Το θέμα είναι που μπορούν να πάνε. Σήμερα Τετάρτη (6/9) κλείνει το μάρκετ σε Βέλγιο, Σλοβακία, Ουγγαρία. Αύριο Πέμπτη (7/9) σημαντικό πως είναι η τελευταία ημέρα για τη Σαουδική Αραβία, που φυσικά και ήταν η χώρα που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση από όλες. Επίσης, κλείνουν Ελβετία, Βουλγαρία.

Στις 8 του μήνα Κροατία και Τσεχία, η Ελλάδα όπως είναι γνωστό στις 11.

Ρωσία στις 14 (κάτι μπορεί να έρθει από εκεί με Ελληνικό ενδιαφέρον), Τουρκία και Κύπρος στις 15 του μήνα.

Επίσης, παραδοσιακά οι τούρκοι εκφράζουν ενδιαφέρον στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα.

Η Σερβία επίσης 15, το Ισραήλ στις 20, το Κατάρ στις 18 και τα ΗΑΕ όπως αναφέρθηκε και χθες στις 21.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιες αγορές και πότε κλείνουν τις μεταγραφές τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.