MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αιμιλία ανακρίνει τον Παύλο – Η Εύα έτοιμη για φόνο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς του ALPHA, Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αιμιλία ανακρίνει τον Παύλο – Η Εύα έτοιμη για φόνο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αιμιλία ανακρίνει τον Παύλο – Η Εύα έτοιμη για φόνο

Η είδηση της δολοφονίας του Ευθύμη Φαρμάκη πέφτει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά. Ο Ευθύμης πριν πεθάνει είχε περάσει από το αλουμινάδικο των Σταματάκηδων και οι υποψίες πέφτουν πάνω τους.

Ο Φραγκιαδάκης ξεκινά αμέσως έρευνα. Όμως ο Αστέρης βρισκόταν στην εκκλησία για το γάμο του με την Αργυρώ, ο δε Μαθιός τραυματισμένος βαριά στο νοσοκομείο. Η Αιμιλία μόλις το μαθαίνει αναστατώνεται και υποπτεύεται τον Παύλο. Εκείνος με δάκρυα το αρνείται στη συνομιλία τους. Ωστόσο θα τον καλέσει για ανάκριση.

Την ίδια στιγμή, η Εύα Αβραμίδη που υποδύεται η Πηνελόπη Τσιλίκα, είναι η μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Εμφανίζεται ως επαγγελματίας που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες.

Ο πόνος για τον χαμό του αγαπημένου αδελφού της την κάνει να έχει βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση.

Έχει την εικόνα μιας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Σασμός: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Εύας Φαρμάκη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Με έμφραγμα η γιαγιά Ειρήνη – Ποιος την «σκοτώνει»

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός είναι ο «ετεροθαλής» αδελφός του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αιμιλία ανακρίνει τον Παύλο – Η Εύα έτοιμη για φόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.