VIRAL

ΗΠΑ: Viral στο TikTok εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών! (vids)

Η Jayne Burns γεννήθηκε το 1922 και εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας στο Οχάιο στα 101 της χρόνια!
ΗΠΑ: Viral στο TikTok εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών! (vids)

Viral: Η ηλικία είναι για κάποιους ανθρώπους απλά ένας αριθμός και αυτή τους η θέση γίνεται στάση ζωής.

Η Jayne Burns αποτελεί ίσως το πλέον… τρανταχτό παράδειγμα, μιας και εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας στο Οχάιο στα 101 της χρόνια!

Οι χρήστες του TikTok έμειναν έκπληκτοι όταν η Maggie HusVar δημοσίευσε το πρώτο από μια σειρά βίντεο, στα οποία τονίζει τη διαφορά ηλικίας 80 ετών μεταξύ της ίδιας και της συναδέλφου της.

Η ίδια λοιπόν εργάζεται στο συγκεκριμένο, κατάστημα από το 1997 και αναφέρει πως ένα από τα καλύτερα σημεία της δουλειάς της είναι «οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω και οι πελάτες που είναι πολύ καλοί».

@maggiehusvarthe long awaited Jayne content !

♬ original sound – Maggie

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για όσο μπορώ ή όσο με θέλουν. Μου αρέσει αυτό που κάνω, οπότε θέλω να συνεχίσω να το κάνω», δήλωσε.

@maggiehusvarmy boss asked Jayne some questions!!!

♬ original sound – Maggie

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΠΑ: Viral στο TikTok εργαζόμενη γυναίκα 101 ετών! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.