MEDIA

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο διευθυντής του σχολείου ήθελε νεκρό τον γυμναστή

Ενημερωθείτε για όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο διευθυντής του σχολείου ήθελε νεκρό τον γυμναστή

Κάνε ότι κοιμάσαι: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς της ΕΡΤ που μπαίνει στον δεύτερο κύκλο και αναμένεται να συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αναλυτικά:

O Νικόλας δέχεται την πρόσκληση να δουλέψει στο ιδιωτικό σχολείο, βάζοντας όμως έναν όρο: να προσλάβουν έναν πρώην μαθητή του ως υπάλληλο στο κυλικείο.

Η αστυνομία ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το video της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό καθηγητή.

Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που δέχεται από την προϊσταμένη του, είναι οι φήμες ότι μια μαθήτρια του κολεγίου είχε ερωτικές σχέσεις με τον νεκρό γυμναστή.

Οι εκλεκτοί μαθητές του σχολείου, ο Γιώργος και ο Σταύρος, μοιάζουν να έχουν κάποιο μυστικό που κανείς δεν θα ήθελε να διαρρεύσει.

Τα ερωτήματα που τίθενται τώρα είναι ποιος από τους δύο παγίδεψε τον άλλον και ποια είναι η μαθήτρια που είχε σχέση με τους μαθητές που αποβλήθηκαν την προηγούμενη χρονιά για διακίνηση, η οποία τους είχε πουλήσει κι ένα πρόγραμμα για να χακάρουν κάμερες και κινητά.

Παράλληλα η αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο διευθυντής του σχολείου δέχτηκε να πληρώσει στον εκβιαστή ένα μεγάλο ποσό για να μην κυκλοφορήσει το video με τη σύζυγό του, αν γνώριζε ότι η Δέσποινα δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τον γυμναστή;

Εν τω μεταξύ η Χρύσα προσπαθεί να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου με τον καθηγητή και υποπτεύεται ότι το θύμα ήταν μπλεγμένο με κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, ο Νικόλας αποκτά αρκετούς θαυμαστές, αλλά και τους πρώτους εχθρούς.

Το πιο επικίνδυνο μυστικό όμως θα αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη. Τι προσπαθούσε να του πει, όταν τον παρακαλούσε να δουλέψουν και οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολέγιο;

Η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες, διερευνά την πιθανότητα ο διευθυντής του κολεγίου να ήθελε νεκρό τον γυμναστή.

Η μαθήτρια που φημολογείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με το θύμα παραδέχεται στην αστυνομία ότι το διέδωσε η ίδια, αλλά χωρίς να είναι η αλήθεια.

Στη συνέχεια, όμως, η Αμάντα παραδέχεται στον πατέρα της ότι το έκανε για άλλους λόγους. Ο Ίκαρος ανησυχεί για την κόρη του.

Παράλληλα ο υπεύθυνος ασφαλείας του ιδιωτικού σχολείου επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν ένας επικίνδυνος εκβιαστής, ενώ ο Ίσσαρης συνδέει την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του θύματος με τις σαδιστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσής του.

Εν τω μεταξύ ο Νικόλας συγκρούεται με τον Κάσδαγλη για τα μυστικά που είχε τόσο καιρό και αρνιόταν να του αποκαλύψει.

Συγχρόνως η σχέση του με την Πέρσα, καθηγήτρια μαθηματικών, γίνεται ολοένα και πιο αμήχανη, μιας και η ίδια θεωρεί ότι η παρουσία του στο σχολείο είναι μια κακή επιλογή του Σταματάκη.

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

Το trailer της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» εν όψει της νέας σεζόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο διευθυντής του σχολείου ήθελε νεκρό τον γυμναστή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα