ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός βλέπει νέες βροχές, αλλά και ανέμους μεγέθους 8 μποφόρ!

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός.
Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός βλέπει νέες βροχές, αλλά και ανέμους μεγέθους 8 μποφόρ!

Νέες βροχές στης πληγείσες από την κακοκαιρία «Daniel» περιοχές βλέπει για την Παρασκευή (8/9), ο Τάσος Αρνιακός. Ευτυχώς όμως, όπως είπε, δεν θα είναι μεγάλης έντασης και δεν θα επιβαρύνουν περαιτέρω την ήδη δραματική κατάσταση.

Από την άλλη ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε οτι θα υπάρξουν ισχυροί άνεμοι, έντασης ακόμη και ως 8 μποφόρ, οι οποίο όμως λόγω της ξηρότητάς τους θα βοηθήσουν ώστε να νερά να αποστραγγιστούν και να υποχωρήσουν.

«Αυτή τη στιγμή δεν βρέχει πουθενά, έχει βγει ο ήλιος, σε αρκετές περιοχές της χώρας. Λίγα σύννεφα έχουμε στη Νότια Ελλάδα και κυρίως στα Νησιά, στο Μυρτώο Πέλαγος, δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη. Το μεσημέρι όμως δεν αποκλείεται στις πληγείσες περιοχές να συννεφιάσει λίγο και να έχουμε λίγες, ασήμαντες ψιχάλες, τοπικού χαρακτήρα και με πιθανότητα μικρή. Που δεν θα επιβαρύνουν άλλο την ήδη υφιστάμενη», είπε αρχικά ο Τάσος Αρνιακός.

Το σημαντικό όμως είναι οι Βορειάδες που φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Αυτό θα έχει ως συνέπεια γρήγορα να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, καθώς οι Βορειάδες, όπως ξέρουμε, είναι ξηροί άνεμοι και θα τραβήξουν την υγρασία από τις πληγείσες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 29 με 30, 31, δεν αποκλείεται στα Δωδκάνησα ακόμη και 32 βαθμούς. Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι Βορειάδες θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ, θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός βλέπει νέες βροχές, αλλά και ανέμους μεγέθους 8 μποφόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.