ΣΠΟΡ

Ο Στέφανος Ντούσκος θα πάει στο Παρίσι για το repeat!

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Στέφανος Ντούσκος θα πάει στο Παρίσι για το repeat!

Ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όντας έτοιμος για το… repeat.

Ο 26χρονος αθλητής κατάφερε να πάρει τη 2η θέση στα ημιτελικά του σκιφ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και να διεκδικήσει το πολυπόθητο μετάλλιο την Κυριακή (10/9).

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος στη σειρά του, με χρόνο 6:55.71, πίσω από τον Γερμανό Όλιβερ Ζίντλερ (6:53.47). Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα διεκδικήσει το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο.

Παράλληλα ωστόσο, σφράγισε το εισιτήριο για Γαλλία και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που πήρε στο Τόκιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Στέφανος Ντούσκος θα πάει στο Παρίσι για το repeat!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.