ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα έχει Καρβάλιο στην Ευρώπη και αυτό ήταν έκπληξη Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ έκανε την έκπληξη με τον Καρβάλιο μέσα και τον Μπρνιτς έξω από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός θα έχει Καρβάλιο στην Ευρώπη και αυτό ήταν έκπληξη Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Η πρώτη μίνι έκπληξη του Μαρτίνεθ, ήταν η δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού. Όχι δεν έγινε κάποιο μπαμ αλλά μια απόφαση του Ισπανού προπονητή ήταν διαφορετική από αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι. Φυσικά η αναφορά είναι για την παραμονή του Καρβάλιο σε αυτή και τη μη είσοδο του Μπρνιτς.

Από την αρχή της θητείας του, ο Μαρτίνεθ έχει δείξει μια άλφα συμπάθεια στα χαρακτηριστικά του πορτογάλου επιτελικού. Του έδωσε ευκαιρίες, χρόνο συμμετοχής, ακόμα και βασικός λογίστηκε κάποια στιγμή.

Στο Sportime σας είχαμε γράψει ότι ο  Ολυμπιακός κάνει μεταγραφές από τα δικά του «αζήτητα» και για κόλπο Μαρτινεθ με Καρβάλιο.

Παρόλα αυτά, ο Καρβάλιο έδειξε ότι έχει ορισμένες δυνατότητες. Και σε έναν Ολυμπιακό που θα πρέπει να προσπαθήσει για να πάρει και πάλι τα σκήπτρα στην Ελλάδα πίσω αλλά να κάνει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αυτό δεν φτάνει.

Ο Ολυμπιακός θα έχει Καρβάλιο στην Ευρώπη και αυτό ήταν έκπληξη Μαρτίνεθ

Να έρθει από τον πάγκο και να δώσει μια λύση με μια κάθετη ή μια πάσα δεν αποκλείεται. Αλλά να στηρίζεται ο Ολυμπιακός στον Καρβάλιο δεν παίζει σαν σενάριο. Είχαμε επίσης θέσει το θέμα να παίζει ο Ζοάο Καρβάλιο στα χαφ για να θυσιάζεται ο Φορτούνης στα άκρα;

Αντίθετα για τον Μπρνιτς, που αντέδρασε έτσι όταν έμαθε ότι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Ολυμπιακός έδωσε και κοντά στα 1,3 εκατομμύρια φέτος για να τον αποκτήσει από την Μάριμπορ.

Εκτός των άλλων, είναι ένας winger, που η ομάδα μάλλον δεν είχε πριν την έλευση φυσικά των Ποντένσε, Σολμπάκεν.

Η λογική έλεγε λοιπόν πως ο νεαρός Κροάτης που φαίνεται να είναι και πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ θα έπαιρνε ευρωπαϊκά ματς. Τελικά δεν…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θα έχει Καρβάλιο στην Ευρώπη και αυτό ήταν έκπληξη Μαρτίνεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.