ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα διαρκείας – Τι συζητούν οι οπαδοί των πράσινων για το χειρισμό Αλαφούζου

Δεν πέρασε απαρατήρητη να ξέρετε από πολλούς οπαδούς των πρασίνων η συγκεκριμένη εξέλιξη.
Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα διαρκείας – Τι συζητούν οι οπαδοί των πράσινων για το χειρισμό Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα διαρκείας μεταξύ των οπαδών των πράσινων για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

O Παναθηναϊκός χρειάστηκε να παίξει αναγκαστικά το κρίσιμο παιχνιδι με την Μπράγκα, που θα τον οδηγούσε στους ομίλους του Champions League στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, με τον Παναθηναϊκό να μπαινει τελικά στους ομίλους του Europa League.

Έτσι, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ανέμεναν την ενημέρωση των «πρασίνων» για να μάθουν σε ποιες θύρες του ΟΑΚΑ θα μεταφέρονταν τα διαρκείας τους.

Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα διαρκείας – Τι συζητούν οι οπαδοί των πράσινων για το χειρισμό Αλαφούζου

Η αρχική ενημέρωση ήταν πως όσοι έχουν διαρκείας στη Λεωφόρο θα μπορούσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες του ομίλου στο ΟΑΚΑ.

Όμως η τελική ενημέρωση του Παναθηναϊκού επιφύλασσε μία μικρή… ψυχρολουσία στους κατόχους διακρείας, αφού αρκετοί έμαθαν πως θα δουν τα παιχνίδα των πρασίνων στο τριπλάσιο στάδιο από τα… πέταλα του ΟΑΚΑ.

Δεν πέρασε απαρατήρητη να ξέρετε από πολλούς οπαδούς των πρασίνων η συγκεκριμένη εξέλιξη. Μπορεί η λογική στην μεταφορά των διαρκείας να ήταν για τα περισσότερα «πέταλο εκεί, πέταλο και εδώ», όμως άλλο πέταλο το ένα και… άλλο το άλλο. Τουλάχιστον σε απόσταση.

Όπως, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο σε πολλους γιατί ο Παναθηναϊκός δεν παίζει τα παιχνίδια των ομίλων στη Λεωφόρο. Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν στη Λεωφόρο και δεν μπορούσε να γίνει παιχνίδι για τους ομίλους του Europa εκεί ή ήταν ούτως ή άλλως αδύνατο, όπως π.χ. στους ομίλους του Champions Leauge;

Απλές απορίες πράσινων οπαδών μεταφέρουμε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναθηναϊκός δε θα πάει σε σύστημα με δύο φορ!

Και όμως δεν ασχολήθηκε με Μανδά ούτε Παναθηναϊκός, ούτε άλλη ελληνική ομάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Γκρίνια από τα διαρκείας – Τι συζητούν οι οπαδοί των πράσινων για το χειρισμό Αλαφούζου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.