ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας – Ο Πογέτ κάνει κριτική στον Μπιέλσα για τις επιλογές του στην Εθνική Ουρουγουάης!

Όχι, δεν είναι Πρωταπριλιά. Ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε... σφοδρή κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα για την ενδεκάδα και τις κλήσεις στην Εθνική Ουρουγουάης!
Εθνική Ελλάδας: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας – Ο Πογέτ κάνει κριτική στον Μπιέλσα για τις επιλογές του στην Εθνική Ουρουγουάης!

Τι κι αν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, μιας και προκάλεσαν κάθε ποδοσφαιρική λογική; Εκείνος εξακολουθεί να βρίσκεται… εκτός τόπου και χρόνου, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα για τις επιλογές του στην εθνική Ουρουγουάης!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα στις επιλογές του και προτίμησε παίκτες που θεωρεί σταθερές αξίες, δίχως να λάβει υπόψη του τη φόρμα κάποιων παικτών.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Κώστας Φορτούνης, που κουράστηκε να παίζει τα παιχνίδια του και έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής Ελλάδας, αλλά και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ λοιπόν πάει την όλη… υπόθεση κι ένα βήμα παραπέρα, ασκώντας κριτική σε έναν εκ των κορυφαίων τεχνικών στον κόσμο, με αφορμή την ήττα της Ουρουγουάης από το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Όπως τόνισε, δεν συμφωνεί με την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός, αναφέροντας πως εκείνος θα χρησιμοποιούσε μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που έβαλε να παίξουν. Παράλληλα, στάθηκε και στη μη κλήση των Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι!

«Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα», δήλωσε ο Πογέτ.

«Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει», πρόσθεσε.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας – Ο Πογέτ κάνει κριτική στον Μπιέλσα για τις επιλογές του στην Εθνική Ουρουγουάης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.