ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή με τον Ζίβκοβιτς – Θα ακολουθήσει και ο Λουτσέσκου;

Το κεφάλαιο Ζίβκοβιτς κλείνει θετικά για τον ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει όμως και με τον Λουτσέσκου;
Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή με τον Ζίβκοβιτς – Θα ακολουθήσει και ο Λουτσέσκου;

Κάτοικος Τούμπας μέχρι το καλοκαίρι του 2027 αναμένεται να παραμείνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο να δίνει την καταφατική του απάντηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον η συζήτηση μεταφέρεται στον τεχνικό της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η εκκίνηση του Ζίβκοβιτς τη φετινή σεζόν, «μύριζε» ανανέωση. Αυτή εν τέλει ήρθε και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κλείσει με θετικό τρόπο, τη μία από τις δύο πιο καυτές ανοιχτές του υποθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή με τον Ζίβκοβιτς – Θα ακολουθήσει και ο Λουτσέσκου;

Ποια είναι η έτερη μετά το deal με τον Σέρβο; Μα φυσικά, το τι μέλλει γενέσθαι με τον προπονητή του δικεφάλου του βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί άπαντες στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις υποχρεώσεις για τη Stoiximan Super League και το UEFA Europa Conference League, όμως δεν αποτελεί μυστικό πως στην άκρη του μυαλού μπαίνει και η υπόθεση ενός νέου συμβολαίου στον Ρουμάνο.

Η επιστροφή του 54χρονου τον Ιούλιο του 2021 για μια δεύτερη θητεία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, συνοδεύτηκε με ένα τριετές συμβόλαιο που έχει ισχύ έως και το επόμενο καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο δικέφαλος κινήθηκε με γνώμονα το «προσέχω για να έχω» και πλέον το ερώτημα είναι αν θα πράξει σύντομα κάτι αντίστοιχο και με την τεχνική του ηγεσία ή εάν θα πάει την υπόθεση ενός νέου συμβολαίου πιο πίσω στην τρέχουσα αγωνιστική περιόδου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του, έχει ξεκινήσει με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο τη σεζόν, μετρώντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 9 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα μια θέση στους ομίλους του Confernce League, περνώντας από τρεις προκριματικούς γύρους.

Την ίδια ώρα, οι σειρήνες από τη Ρουμανία αναφέρουν πως το μέλλον του ίσως είναι στην πατρίδα του ενώ ο ίδιος επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Κάπως έτσι, θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η κατάληξη και σε αυτή την άκρως σημαντική υπόθεση για τον ΠΑΟΚ.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή με τον Ζίβκοβιτς – Θα ακολουθήσει και ο Λουτσέσκου;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.