ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Τσέφεριν στέλνει, αλλά ο Μπένετ ορίζει!

Η UEFA δίνει μεν το ok για ξένους διαιτητές, αλλά η ΚΕΔ είναι εκείνη που αποφασίζει για τους ορισμούς.
ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Τσέφεριν στέλνει, αλλά ο Μπένετ ορίζει!

ΠΑΟΚ – Άρης: Εν αναμονή των ορισμών των διαιτητών για τα δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. O Mπένετ είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα μπει ξένος ρέφερι.

Η Super League εγγυάται για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών, μέσω της επιστολής που έστειλε στον Αλεξάντερ Τσέφεριν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Eπιστολή και ο Μπαλτάκος που τις ζυγές μέρες στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και τις μονές θέλει να έρχονται ξένοι!

Η UEFA άρει την απόφαση της να μην έρχονται elite και 1ης κατηγορίας διαιτητές στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει και απαραίτητα οτι θα παίξουν ξένοι τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής, ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Αρμόδιος για τους ορισμούς είναι μόνο ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, και όπως έχει γράψει το Sportime εδώ και καιρό, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ θέλει να μειώσει τους ξένους τη φετινή σεζόν.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση της, η ΚΕΔ, τόνισε οτι θα πορευτεί με Έλληνες διαιτητές και με ξένους όπου είναι δυνατόν.

Αν συνυπολογιστεί οτι οι τελευταίες εξελίξεις έγιναν λίγο πριν τα παιχνίδια με το χρονικό διάστημα για να βρεθεί ξένος να είναι μικρό, να μην επιλεγεί ξένος για το ΠΑΟΚ – Άρης.

Για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, οι κινήσεις από πλευράς επιτροπής για να βρεθεί διαιτητής από το εξωτερικό, έχουν γίνει μέρες τώρα και όλα δείχνουν οτι στην OPAP Arena o ρέφερι θα είναι ξένος.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Τσέφεριν στέλνει, αλλά ο Μπένετ ορίζει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!