ΑΕΚ

Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με δύο σημαντικές ελλείψεις και η 11άδα φαίνεται πως είναι στο μυαλό του Αλμέιδα
Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ έχει μπροστά ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ντέρμπι διαχείρισης. Η νίκη είναι περισσότερο απαραίτητη για εκείνη. Όχι ο Ολυμπιακός δε θα κατέβει ανέμελος στην OPAP Arena αλλά πώς να το κάνουμε. Αυτό το 3 στα 3 που έχει κάνει στη Stoiximan Super League του δημιουργεί μια διαφορετική αίσθηση.

Η ΑΕΚ αντίθετα έχει 1 στα 2. Και μάλιστα 1 με γκολ στο τέλος και με 10 παίκτες στο Βόλο και το 1 που δεν κατάφερε ένα ματς στην έδρα της με τον Πανσερραϊκό.

Η Ένωση αν κερδίσει μάλιστα θα σπάσει και την αρνητική παράδοση, διόλου κολακευτική. Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό εδώ και 6 χρόνια και 9 ματς στην έδρα της για το πρωτάθλημα.

Ο Αλμέιδα δεν έγινε σοφότερος την Πέμπτη (14/9). Ο Γκαρσία έμεινε και πάλι εκτός, πλέον παίζεται ακόμα και η παρουσία του στην αποστολή. Η ουσιαστική του παρουσία, γιατί και με το Βόλο ήταν στην αποστολή αλλά τελικά δεν κάθισε ούτε στον πάγκο.

Ο φορ της ΑΕΚ μάλλον θα είναι εκτός, όπως και ο Γκατσίνοβιτς. Με αυτά και με αυτά η 11άδα της Ένωσης φαίνεται να είναι μετρημένα κουκιά.

ΑΕΚ: Αυτή θα είναι η 11άδα

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο Ρότα θα είναι δεξιά στην άμυνα, ο Χατζισαφί αριστερά και οι Βίντα, Μουκουντί στα στόπερ. Όλα δείχνουν στους χαφ τους Σιμάνσκι, Γιόνσον. Αυτό για να μετατοπιστεί αριστερά ο Πινέδα. Ο Τσούμπερ θα παίξει πίσω από τον επιθετικό που θα είναι κατά 99% ο Πόνσε. Ο Αργεντίνος φορ άλλωστε αναμένεται να είναι ο πλέον κομβικός παίκτης για την ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για τον Αραούχο αλλά δεν είναι το πρωτεύον φαίνεται. Και αυτό γιατί έως τώρα ο Αργεντίνος προσφέρει περισσότερα ερχόμενος από τον πάγκο. Η ένταση στο παιχνίδι του φαίνεται να είναι καλύτερη παίζοντας 30 λεπτά π.χ.

Το δίλημμα ουσιαστικά είναι για δεξιά μια τη θέση διεκδικούν τόσο ο Άμραμπατ όσο και ο Ελίασον. Ο Σουηδός βγάζει πιο ταλαντούχες πινελιές στο παιχνίδι του αλλά ο Μαροκινός προσφέρει προσωπικότητα και περισσότερη αρωγή στα μετόπισθεν. Όσο αντέξει βεβαίως.

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).