ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ατάκα – «φωτιά» του Παπαπέτρου για Σλούκα που θα λείψει από τον Ολυμπιακό!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε τη σημασία του να έχει κάποιος έναν συμπαίκτη όπως ο Κώστας Σλούκας.
Η ατάκα – «φωτιά» του Παπαπέτρου για Σλούκα που θα λείψει από τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τον Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, μια αν μη τι άλλο, «ηχηρή» μεταγραφή, που όμοιά της είχαμε να δούμε από την αντίστοιχη «μεταπήδηση» από τον έναν «αιώνιο» στον άλλο, του Βασίλη Σπανούλη. Η ατάκα του Ιωάννη Παπαπέτρου για τον πλέον συμπαίκτη του στους «πράσινους».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προετοιμάζεται με μερικά δυνατά τουρνουά επιπέδου EuroLeague, αρχής γενομένης από το «Nick Galis International Tournament» (εκτός από το τριφύλλι μετέχουν και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε) και ο Παπαπέτρου έκανε δηλώσεις.

«Είναι πολύ ωραίο να έχεις συμπαίκτη σου παντού τον Κώστα Σλούκα. Είμαστε φίλοι χρόνια, έχουμε ξαναπαίξει μαζί, προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μέλος της ομάδας, μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ένα, είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, εννοώντας προφανώς πόσο ο Κώστας Σλούκας θα βοηθήσει τους πράσινους, ενώ πλέον δεν θα χρειάζεται να τον έχει αντίπαλο, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από έναν χρόνο απουσία κατά τον οποίο αγωνίστηκε στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο 30χρονος φόργουορντ είπε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω πολλούς ανθρώπους εδώ που αγαπάω και με αγαπάνε χρόνια τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που γίνεται, ανυπομονησία μεγάλη πραγματικά. Είμαι έτοιμος μαζί με την ομάδα να ξεκινήσουμε την δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ατάκα – «φωτιά» του Παπαπέτρου για Σλούκα που θα λείψει από τον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.