ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάκης Τσουκαλάς: «Αλμέιδα σβήνατε φώτα και πέφτατε κάτω…» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς θυμήθηκε ένα παλιό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ώστε να πικάρει τους οπαδούς της Ένωσης.
Τάκης Τσουκαλάς: «Αλμέιδα σβήνατε φώτα και πέφτατε κάτω…» (vid)

Ντέρμπι ΑΕΚΟλυμπιακός αυτή την Κυριακή (17/9, 21:30) για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Τάκης Τσουκαλάς επικαλέστηκε ένα παλιό παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει το «Άντε Γεια».

O γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού απευθυνόμενος στον… προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε ένα παλιό ντέρμπι της Ένωσης με τους ερυθρόλευκους, στο οποίο σύμφωνα με τους Πειραιώτες οι τότε παίκτες της ΑΕΚ έκαναν καθυστερήσεις πέφτoντας κάτω και σβήνοντας τα φώτα.

«Αλμέιδα, η ομάδα που λες ότι έχεις αγαπήσει μέσα σε ένα χρόνο, έκλεινε φώτα, έπεφτε κάτω. Εξάρα από εξάρα πάει ο Ολυμπιακός, 55 νίκες διαφορά ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ έχουμε. Τριάντα πέντε, τριάντα έξι πρωταθλήματα παραπάνω έχουμε. Εντάξει κύριε Αλμέιδα;», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς: «Αλμέιδα σβήνατε φώτα και πέφτατε κάτω…» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.