MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γιώτα πάει να σκοτώσει την Αλεξάνδρα στη φυλακή

Πανικό αναμένεται να προκαλέσει στη συνέχεια, η σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γιώτα πάει να σκοτώσει την Αλεξάνδρα στη φυλακή

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Έρωτας φυγάς επιστρέφει στο OPEN με ακόμη πιο συναρπαστικά επεισόδια που αναμένεται να σαρώσουν και πάλι την τηλεθέαση.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στη συνέχεια της σειράς θα βρεθεί η Γιώτα που έχει ένα σκοτεινό σχέδιο προκειμένου να εξοντώσει την Αλεξάνδρα μέσα στη φυλακή.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γιώτα πάει να σκοτώσει την Αλεξάνδρα στη φυλακή

Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενης της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο ίδιος προσλαμβάνει δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί. Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της.

Ακόμη, ο Ιάσωνας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του.

Η Ευγενία επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να τις κλείνει όλες τις πόρτες ενώ η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει κι όλοι είναι επί ποδός.

Τέλος, η Ευγενία απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά παίρνει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς: Οι χαρακτήρες που θα ανατρέψουν τα πάντα

Έρωτας φυγάς: Τέλος στο γάμο Μάρκου – Ευγενίας – Η Μαργέτα στη φυλακή

Έρωτας φυγάς: Τέλος η γιαγιά Αθηνά

Έρωτας φυγάς: Ο Παύλος ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον Ιάσονα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γιώτα πάει να σκοτώσει την Αλεξάνδρα στη φυλακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα